Reklama

Reklama

Hungry Hickory

Krátkometrážní / Horor
Irsko, 2010, 7 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Ospalú mladú ženu ohrozujú tajomné malé dvierka pri jej posteli. (Palisander)

Recenze (26)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Od maníka, co natočil jeden z nejoriginálnějších a nejděsivějších hororových kraťasů poslední doby He Dies at the End se nedá čekat nic "dobrého.":) Damian McCarthy má svůj osobitý styl a svou představu o tom, "jak děsit" nám i nyní představuje v černobílém zpracování, kde čekáte, co na vás zase vybafne a hlavně jak to bude vypadat. Výskyt "toho" je opravdu hodně krutou lekačkou, která mi způsobila hodně zběsilý tlukot srdce a rozechvění těla na několik dalších minut. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice lehce „uzívaná“ irská podívaná, ale McCarthy to na konci zachránil. Což o to černobílý styl natáčení nebyl vůbec špatný nápad, zvláště, když se mu k tomu navodit i zajímavou atmosféru, ale chtělo to mnohem údernější tempo. Zkrátit stopáž tak o dvě minuty a přidat na agresivitě. Protože po psychologické stránce se to míjelo účinkem, zvláště když nám vlastně zhruba v polovině vyzradí, cože se skrývá v „temnotě“…50% ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto jsem se bál 2x víc než u He dies at the end a 4x víc než Never ever open it. Nejvíce na tomto krátkometrážním pokladu ocenuji, že se nesnaží vylekat pomocí hlasitých zvuků, ale pomocí obrazu. A když vás to dokáže vyděsit, tak to už je tedy opravdu nářez!! P.S: S kamarádkou jsme si natočili naše reakce, a to skutečně stojí za to! :D EDIT: Po měsíci se stále v noci budím a vidím TO úplně všude!! Vážně respekt, to se mi stalo naposledy v 5. třídě po dokoukání Kruhu. 100% ___K vidění zde: http://www.youtube.com/watch?v=-ZPYA6LS-ZY ___ ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nie až také strašidelné ako väčšina Mccarthyho kraťasov, ale aj napriek tomu je atmosféra výborná a jedna lakačka, ktorá nie je na konci filmu bola tiež relatívne prekvaipvá. Tentokrát si však štvrtú hviezdu pošetrím a budú musieť stačiť lepšie tri, keďže ak si odmyslíme Hatch ide asi o najslabší Mccarthyho počin. 65% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Představa, že mě něco odpudivého čapne za nezakrytou nohu v posteli, mne pronásleduje od dětství. Zatím se to nestalo, dávám si totiž setsakramentský pozor a spím s nohama pod matrací, není to moc pohodlné, nicméně za ty 2 hodiny klidného spánku to stojí, navíc mezi rošty se dají vyvádět různé skopičiny skryté zrakům okolí, ach.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama