Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Originální megaúlet, který není ani tolik parodií, jako spíš plnohodnotnou hororovou komedií s velmi zvláštním a zvráceným humorem. Na film lze použít dva úhly pohledu. Ten jeden vidí jasnou sračku. Tím druhým však musíte přiznat, že se neskutečně bavíte a čumíte s otevřenou pusou na tak morbidně ujeté scény až je to prostě prdel. Nahatá šílená babka jasně vede, ale všechny postavy jsou tak nějak dokonale napsané a obsazené, že na ně nemůžete zapomenout. Dvojka farářů a dvojka přitroublých policajtů musí svými keci pobavit a nechtěný spolubydlící ve formě otravného černého souseda vás prostě pokaždé dostane. ()

Reklama

Fungore 

všechny recenze uživatele

Tuhle hororovu komedii/parodii jsem viděl už několikrát a musím říct, že mě vždycky dobře pobaví, podobně jako Drákuloviny. Plusem je určitě herecké obsazení, které mi vážně v tomto snímku sedí. Humor není úplně až tak debilní, jako je v parodiích zvykem, což je další pozitivum. Každý, kdo tu říká, že tenhle film je sračka, by asi měl přestat koukat na parodie, protože parodie jsou úmyslně sračkoidní filmy a rozhodně nejsou pro lidi bez nadhledu a smyslu pro humor :)) ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

No pardon, ale na tohle snad ani nemám slov. Jak už tady bylo zmíněno, Hell Baby, je film, který nemá daný žánr. Nevím jestli je to opravdu horor, který má nesmyslné rádoby vtipné hlášky, nebo jestli je to komedie, která má mít hororové prvky, nebo jestli je to parodie na horory typu "koupili jsme dům, a tam straší"..Asi bych se přikláněla k tomu, že R. B. Garant a T. Lennon zamýšleli spíš tu parodii..Ale já tyhle věci jako je Scary Movie, nebo Vím, co jsi dělal minul pátek 13, či Bláznivý exorcista nemám tak ráda..Ovšem chápu, že umění je jen otázka vkusu, ale tohle nemá s vkusem nic společného. Je to utažené za vlasy, naprostá blbina. S komedii a s hororem to nemá nic společného. Jediné, co Hell Baby má na jedničku je to nesnesitelné lekání. Celkem chápu to kontroverzní hodnocení, ale pro mě opravdu ne. Joo kdyby nepovedené béčkoo, ale tohle je za hranicemi dobrého vkusu. Kýč, nic jiného. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Tazko povedat kde je ta hranica trapnosti, ktoru uz americki tvorcovia neprekrocia. Tento film nie je ani velmi vtipny, strasidelny je vobec, je len zufalo trapny. Ten parodicky zaver na Rosemary ma dietatko bol este prekvapivo znesitelny, trikrat som sa uprimne zasmial, takze nakoniec je ta jedna hviezda zasluzena. A opat som sa nechal nachytat lakavym plagatom, je naozaj dolezite na plagat dat ten spravny obrazok, spotreba sa tym zvysuje. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama