Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (130)

plakát

Hell House LLC Origins: The Carmichael Manor (2023) 

Po hodině jsem nudou usnul, tak jsem to musel zhlédnout nadvakrát. Hlavní postavy jsou samozřejmě lesby, z nichž je jedna otravná tím, jak se klasicky bezdůvodně chová uměle nahypovaně. Druhá se aspoň chová víc vyspěle. Hodinu se chodí po baráku a skoro nic se neděje a když už jo, tak nejde o nic strašidelného. Film se snaží budovat napětí, ale na mě to vůbec nezabralo. Z klaunů jsem strach neměl, ani jsem se ničeho nelekl. Když to ve finále začne vypadat, že už se konečně začne něco dít, tak opět nejde o nic, co by stálo za zmínku. Finále je o ničem a je nudné jako celý film. Found footage horory mám rád, ty dobré by se daly spočítat na prstech dvou rukou - tenhle mezi ně nepatří. Jedná se o podprůměrný film, kde jsou znát nic moc herecké výkony a nedostatek nápadů. Ani sledování v noci nepomohlo. Komu bych film doporučil? Asi nikomu, ale když už, tak určitě jen lidem, kteří se z mě nepochopitelného důvodu bojí klaunů. Z tohodle se dalo vytěžit mnohem mnohem víc, ale kde není talent, tam nelze očekávat zázraky. Nějaké světlé momenty to mělo, ale bohužel to nestačí. Na FF to nepůsobí věrohodně, ale vyumělkovaně/vykonstruovaně a nepřirozeně jako chování postav. Zklamání. Očekával jsem aspoň solidních 60%, ale je to podstatně horší. Možná už mám jen laťku nastavenou trošku jinde z lepších FF hororů.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Tohle nikdy nemělo vzniknout. Nejenom, že je to absolutně zbytečný film - to by se ještě dalo zkousnout.. co už ale nedokážu ustát je fakt, že tohle “dílo” totálně ničí skvělou trilogii a dělá jí ostudu. Nemá smysl vypisovat, co všechno je tam špatně, protože je špatně téměř vše. Upřímně mě mrzí, že tohle vůbec vzniklo a raději budu dělat, že to neexistuje. Dávám 1 hvězdu za scénu ve vlaku, která je 1:1 jako jeden můj sen, který se mi zdál před pár lety (chyba v Matrixu?).

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Stalking jsem sám zažil (od osoby, kterou jsem viděl jednou v životě). Dotyčnou osobu jsem si zablokoval na všech sociálních sítích včetně telefonního čísla. Problém je v tom, že nezabráníte, aby vám někdo neustále psal smsky anonymně přes internet. Trvalo to rok a půl - po celou tu dobu jsem na sms ani jednou neodpověděl. Naštěstí to nebylo až takové peklo, jako v seriálu, kde se řeší také téma zdrogování a zneužití, ale i tak nepříjemná zkušenost s neustálým strachem, čeho může být člověk schopný. A teď k seriálu.. je to silný a emotivní příběh, kde je narušená žena ztvárněna a zahrána opravdu věrohodně. Co se ale týče hlavní postavy, tak tam mám už určité výhrady.. působil jako rozumný člověk, ale často se choval až moc nesmyslně i s ohledem na všechny okolnosti, jako kdyby jen šel naproti příběhu, čímž na mě nepůsobil tak věrohodně.. to je jediný důvod, který mě drží od plného hodnocení. Seriál bych ale doporučil každému už jen proto, aby si byl každý vědom toho, co se může doopravdy stát, a jaké následky to může nést. Seriál si umí velmi dobře držet divákovu pozornost, rychle uteče a rozhodně to není ztráta času. Má to své velmi silné a emotivní části a hlavně je to ze života, i když je zjevné, že něco málo muselo být účelově pozměněno, což je u true story projektů běžné. Když už má něco na Netflixu smysl vidět v té záplavě seriálů, tak je to právě tohle.

Poslední hodnocení (4 176)

Hell House LLC Origins: The Carmichael Manor (2023)

22.05.2024

Čtvery Vánoce (2008)

12.05.2024

Madam Web (2024)

11.05.2024

Román pro ženy (2004)

11.05.2024

Obsluhoval jsem anglického krále (2006)

11.05.2024

Sobík (2024) (seriál)

11.05.2024

Abigail (2024)

08.05.2024

Věc: Počátek (2011)

07.05.2024

Gappa (1967)

05.05.2024

Reklama