Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Hell Baby“ je přesně takovým snímkem – jsou zde dobré vtipy, jsou zde vtipy špatné, a to celé na pozadí celkem neoriginálního příběhu, který má být nový právě tím, že je zde v takové míře použit humor. Některé scény vás možná dostanou, ale myslím, že u dalších se budete dost nudit. Postavy ale nejsou zahrány špatně takový soused F’resnel je postavou skutečně výbornou. Na ten průměr – alespoň chvílemi – si sáhne. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jack a Vanesa si pár dní před porodem svých očekávaných dvojčat koupili nový dům v New Orleans. Hned po nastěhování zjišťují, že není vše idylické, jak se zdá - dům si s sebou nese temnou historii, ve které právě v domě zemřelo nespočet lidí, což jim hnedka objasní mládenec ze sousedství Fresnel, který si do domu chodí jak se mu zlíbí. Zatímco Jack povídačkám nevěří, tak jeho žena Vanessa se začíná chovat divně - což ale Jack přičítá pokročilému stádiu těhotenství. Jak se ale přiblížil den porodu, Jack zjišťuje, že mu nepomůže ani Vanessina sestra Marjorie, ani dva místní policisté, a ani možná vymítači ďábla ze samotného Vatikánu... Tak toto byl hodně, ale opravdu hodně nepovedený pokus o hororovou komedii, svojí kvalitou hraničící snad jen s televizními filmy minulého tisícročí. Samotná myšlenka, byť nikterak originální, je sice docela fajn, ale filmové zpracování se hrubě nepovedlo - ať už mluvíme o fakt hloupých vtípech, příšerném hereckém obsazení, nesmyslů ve scénáři (stará babka, kouřící knězi). Ale na všem by se mělo najít něco pozitivního, tak i na tomto filmu jsem něco našel - to byla Riki Lindhome a její asi minutová "hambatá" scéna. Ale to je na 90minutový film trochu málo... ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Po sklamaní z A Haunted House a Scary MoVie je Hell Baby dobre natočená komédia na v hororoch prevarenú tému len absolútne minimálne odkazujúcu na The Omen. Na rozdiel od zmienených dvoch paródií má Hell Baby vynikajúci komediálny timing. Pre fanúšikov Leslie Bibb povinnosť. Rob Corddry je prekvapivo civilný a asi prvý krát pôsobil nenútene. Či už sa jedná o večne vyhuľujúcu dvojicu drsných farárov alebo provokujúcich policajtov, či susedku alebo v tých najnevhodnejších chvíľach sa objavujúceho suseda, všetky postavy sú výborne obsadené. Riki Lindhome sa tu predvedie v plnej paráde a jej sfajčujúca seansa nemala chybu, rovnako aj v rýchlosti zostrihané stravovanie vo fastfoode so všetkými mľasknutiami, grgnutiami, prdnutiami, usrknutiami, zahryznutiami a pochutnaniami je super. I keď som si par krát povedal "to je ale kktina" bolo to len a len v tom pozitívnom zmysle. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vycucaly mi všech 19 kulek pusou!" Původně jsem myslel, že si pouštím Ďáblovo dítě... Nakonec ale lepší než všechny Děsný bijáky dohromady. Slušná hudba, pěkná kamera a sem tam nějaké gore, kterého mohlo být rozhodně více. Omen, Vymítač ďábla, Mlčení jehňátek a mnohé další... Hodně se tu řve, tříská do piána, a když se se postavy zakecají, vypadá to jako sitcom bez přidaného smíchu. Asi nejvíce mě pobavilo líčení knězů o propíchnutí představeného deštníkem. Lehce o sexu, ale více se o něm mluví, a pak blicí scénka, což já opravdu nemusím. Nechť lítaj vnitřnosti vzduchem a červi se sypou, avšak blití prosím ne.... Jo a dětský fotbal potěšil. Sem si při tom vzpomněl na Monty Pythony. Sestřihat film na půl hodinu a pak bych byl spokojenější. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama