Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

megacik 

všechny recenze uživatele

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Stane sa z vás blondína, až s vami skončím.“ Ani tentokrát to nemá poriadny scenár. Film pozostáva z dlhých, kurióznych scénok, v ktorých vystupujú rovnaké postavy, čiže to môže pôsobiť dojmom plnohodnotného celoveráku. Účtovník Ugo Fantozzi, dávajúci nový hĺbku slovnému spojeniu "doživotný úbožiak", zažije neuveriteľný sled udalostí. Najskôr zaskakuje za kolegov v práci (Macaulay Culkin nemá čisté svedomie!), potom sa spolu vyberú na dovolenku v karavanoch (ale je tam aj tank). Nakoniec zistíme, že opicu Ugovu dcéru niekto nabú... je tehotná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se párkrát, hlavně na začátku a na konci při olympiádě. Ta olympiáda zůstává nejlepší z celého filmu. Komedie s účetním jsem viděl jenom tři - mezi nimi byl i úplně poslední díl, a i ten mi přijde lepší než tento. Paolo Villagio zůstává největším tahounem a dost mě překvapil na začátku, kde létal jako splašený. To bylo také velmi povedené. Bohužel, už je to dost slabota a myslím, že ani paolo tu není nejlepší. Čistý průměr. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Z výborné komedie "Maléry pana účetního" se hned vyklubalo pokračování, ale nepochopím, proč se tak uhnulo od klasických humorných skečů směrem k laciným fórkům. Herci se zde chovají jako blázni a některé "skeče" působí až trapně. Dvě hvězdy dávám proto, že se občas nějaká scéna opravdu povedla, ale bohužel... škoda, škoda. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama