Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám jméno Marlona Wayanse podezřelé, tak asi víte, s čím tady máte tu čest. On je prostě blázen, neštítí se vůbec ničeho a přestože někdy (často) jeho fórky přecházejí v ryzí trapnost, nelze mu upřít, že vás minimálně párkrát fakt rozesměje, pokud vám teda nevadí “trochu“ toho fekálního, přisprostlého a vůbec vidláckého humoru. Haunted House pokračuje v nastoleném trendu, přesto jsem se musel zase gebit jako blázen a to hlavně v první, našláplé polovině. V té druhé tempo a kadence hlášek sice mírně opadne a konec tak budí dojem natahovaného, ale v rámci současných parodií je to pořád nadprůměr. Přesně takhle mělo vypadat páté Scary Movie. A když už píšu o Scary Movie, tak Haunted House je Wayansovou nejlepší parodií od dob právě první části této série. Ono vůbec Haunted House působí, jako kdyby bylo natočené někdy kolem roku 2000, absentující na všechny soudobé popkulturní odkazy- což jen a jen kvituju. Marlon nezklamal, člověk se tlemí už jen při pohledu na jeho ksicht :-) A přiteplenej senzibil je neskutečnej ďábel :D ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

U nenormálních aktivit se není moc čemu smát. Pokus o navázání na Scary Movie sérii, která už sama o sobě silně ztrácela dech od třetího dílu, se zle nevydařil. Parodovaný film je nehorázná hovadina a toto není výjimka. Jediná skutečně skvělá scéna, která mi utkvěla v paměti, a které jsem se nehorázně smál, byla ranní snídaně s duchem v kuchyni. Pokud máte slabost pro takovýto druh fekálního humoru, pak budete jistě jásat, ale mému vkusu je to na hony vzdáleno. 35% ()

Dado 

všechny recenze uživatele

I keď by to len málokto predpokladal, tento rok sa kráľom na poli filmových paródií nestal piaty diel obľúbenej série Scary Movie, ktorý napokon dopadol katastrofálne, ale zdanlivo neambiciózny a v tieni slávnejšieho konkurenta ukrytý projekt Marlona Wayansa. Áno, aj tu sa samozrejme nájdu vtipy, ktoré vyznejú skôr trápne, ale takisto sa tu narozdiel od vyššie spomínaného počinu divák stretne aj s nejednou scénou, ktorá uňho spôsobí nefalšovaný výbuch smiechu. Najmä scéna, kedy duch pripraví hlavného hrdinu o "panenstvo", je nezabudnuteľná. (55%) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama