Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodování známých (nejen) hororových filmů není již řadu let žádnou novinkou, takže asi nikoho nepřekvapí, že se Paranormal Activity dočkaly také několika pochybných kousků, které si udělaly srandu na jejich účet. No a kupodivu se mezi nimi našlo i pár takových, které dokázaly rovněž vydělat slušný balík peněz. A zde máme zřejmě jasného vítěze. Nechci se sázet, ale jistě má na tom velký podíl účast známého komika Marlona Wayanse. Ten sice většinou hraje po boku svého bratra Shawna, ale tady si musel vystačit sám. Jako herce ho mám od dob Scary Movie docela rád, ale tohle byl snad nejhorší kousek, ve kterém jsem ho viděl hrát. Přehlídka nevkusného humoru a místy až tragických scén nám je nabídnuta již od úvodních minut a přestože jsem se některým momentům skutečně od srdce zasmál, tak jako celek mě tato parodie spíše znechutila. Netajím se tím, že mám rád morbidní a mnohdy až úchylnou podívanou, ale tohle už bylo na můj vkus až moc „přiteplené“ – tímto se částečně omlouvám 4% menšině, ale sledovat jak duch prcá hlavního hrdinu do zadku, nebo jak si to Malcolm rozdává s plyšovými hračkami – tohle mělo někoho rozesmát? Když k tomu navíc přidám holou řiť (potažmo celou postavu senzibila Chipa), bylo vymalováno. Vlastně se ani nedivím, že Nick Swardson za tu zrůdnost (neoznačil bych to za herecký výkon) dostal nechvalně proslulé ocenění (Zlatou malinu). 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Varování: příliš mnoho parodie může vyvolat u citlivých jedinců nenormální aktivity. A zvýšenou koncentraci nadpřirozených sil lze snížit smíchem. Afroamerický pár, Malcolm a Kisha, se v srpnu roku 2012 ve dne v noci natáčejí. Jejich nahrávky většinou zachycují pikantnosti jako je kupříkladu sex, prdění partnerky nebo kálení partnera po domě a hlavně taky ducha, který se v domě usídlil a na jehož vypuzení si pozvou sensibila, odborníky na paranormální jevy anebo "gangsta" příbuzenstvo. S Marlonem Wayansem je to vždycky pěkný šrumec a ne jinak tomu je i tentokrát, kdy si s kolegou Rickem Alvarezem tentokrát střílejí z hororového subžánru found footage jenž s vehemencí chrlí přírůstky ve své kategorii.V největší míře je zaostřeno na sérii Paranormal activity a tak je třeba znát základní, ale mnohdy také detailní dění z prvního dílu, aby vám neunikly vtípky a narážky na něj. Pokud vám z nějakých důvodů série uniká a s úspěchem ji ignorujete lze v této parodii nalézt také řadu sexuálních a rasistických narážek, které s parodovaným subžánrem nemají žádnou souvislost. Parodují se výhradně found footage kousky a bez jejich znalostí řada gagů zůstane bez odezvy. Mám nakoukáno a proto jsem se bavil. Jen některé vtípky trpěly zdlouhavějším procesem dobrání se pointy, která nakonec ani nepřišla. Byl jsem však překvapený kvalitní režií debutujícího Michaela Tiddese. A Marlon Wayans je nespoutaný živel, který tentokrát šel poměrně do extrému. O parodii obecně platí, že kdo má nakoukáno, tak se baví. A tady tomu není jinak. Mé hodnocení: 80% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama