Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku je to jasné, že tento animák je inšpirovaný hrdinou Indiana J.. Je to cítiť na príbehu, na hudbe. Napriek všetkým „klišém“ ma tento animák celkom bavil a spomenul som na moje detské roky, kedy som aj ja hral na archeológa (ako reakcia na trilógiu, veď vieme, na ktorú trilógiu...). Trojica mexičan, pes a papagáj je v tomto snímku neprekonateľná. PS. „No, dostaneš odo mňa klobúk. Tento klobúk ešte patril Indianovi Jonesovi.“ „Komu? Jeho meno som nikdy nepočul“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se v mládí po archeologických výzkumech dost pohyboval, základní zápletka filmu mne docela bavila. Jen mne mrzelo, že koukáme na nějakou dokonale provedenou jazykovou mutaci, protože ačkoliv měl film český dabing, tak většina textů včetně letenky a iniciálů na pasu byla psána rusky. Přeci by Španělé nedělali film v azbuce...  ? ! Děj je taková mega vykrádačka všeho možného a každý si tam může najít co chce. Já tam viděl Terminátora, holčinu na způsob Lary Croft, samozřejmě Indyho ovšem v podobě Wallace z Wallace a Gromita, psík připomínal Maxe z Tajného života mazlíčků a papouch byl ať se propadnu do sklepení okopčenej angrybird Ruďák... Naštěstí to mělo vlastní dějovou linku ohledně pátrání po pokladu, po kterém jde samozřejmě i záporák se svojí dobře vybavenou expediční bandou. Ale poklady mají i své strážce! .-) . Tenhle animák se dá kupodivu absolvovat bez úhony i v rámci doprovodu a Španělé docela překvapili. Dávám za 3 časáky National Petrographic. * * * ()

Reklama

Franc1s

všechny recenze uživatele

Nic extra to tedy bohužel nebylo :/ ALe zase se zde našlo snad vše a americkejch animáků: od začátku do konce jasnej příběh, pohodový skladby, dvojka vtipnejch zvířat(u toho ptáka jsem sebavil náramně) a hláškují kšeftař,kterej čuměl na Esmeraldu. První pulka byla,ale únavná. Naštěstí potom se to nějak rozjelo a pak jsem se i zasmál. Na kouknutí pro děcka s rodičema akorát. Lepších 6/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový animovaný Indiana Jones. Je to vlastně první španělský animovaný snímek, který jsem viděl, dosud jsem od nich žádný animák neviděl. A musím říci, že to umí. Příběh je sice kopírkou ostatních filmů, ale i tak dokáže zaujmout. Je to vtipné, dobrodružné a stopáž 90 minut je naprosto ideální. Animace a soundtrack jsou také velice kvalitní. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)
  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)

Reklama

Reklama