Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vřískoty i vyvražďovačky mám rád, ale tohle se nepovedlo. Třeba jako Tajemství loňského léta. Zábavné to bylo, to jo, ale staršidelné ani napínavé ne. Místy a závěr HODNĚ nelogický a logičtěji řečeno - za vlasy přitažený. A jednotvárná hudba Dona Davise vše srážela ještě více dolů. Tím se konečně dostáváme k tomu, že dokonalé tělo Denise Richards tomuhle snímku už holt nepomůže. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu (!!!!!!!!) smysl tohoto hororu. Přece během sledování by měl mít divák starch o hlavní hrdiny, cítit s nimi napětí. Co to je ale za horor, když se úplně třesu na to, aby už vrah některou z těch protivných kraviček sejmul? A každý takový "úspěšný zásah" komentuji slovy: "tak ti patří!" Mnou to určitě nebude (viz Hory mají oči). ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se chtěla podívat na horor, trochu se zabát... A hele, v televizi jeden dávali! Ale malej problém - v tomhle případě nejde ani tak o horor, nevím jak bych to popsala, spíš jako teenage, hm, drama, no budiž. A taky naprosto průhledný. Hned jsem si říkala, jo, to je on. Pak jsem čekala na konec, kterej vyvrátí mojí teorii, ale on nic. Moje doporučení? Nedívejde se na to, je to zabitá hoďka a půl (s reklamama dvě hodiny). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi horory typu Vřískot nebo Tajemství loňského léta, tak se vám určitě bude líbit i Valentine. Mě nechává kapku chladnou, snad je to díky hereckému obsazení, které - až na fešáka Boreanaze - mi moc nesedlo. I ta maska Kupida je nic moc... teda spíše nic... zkrátka nic, na co by se vzpomínalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama