Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Miagy 

všechny recenze uživatele

S tozpočtom 23 mio $ mohli vyťažiť z takéhoto thrileru omnoho viac. Na film sa dá pozerať, nenudí príliš a obsahuje pár dobrých námetov a nápadov,. PLUS: sympatickí herci, dobrá hudba, film má celkom spád - lepší v druhej polovici, "otvorený záver" MINUS: málo napätia, slabšie výkony, mierne zmetený scenár... ale inak pohodička... 3 * ako vyšité. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Napínavý, štýlový thriller v štýle takého Stopára, postavený najmä na vysokooktánovom napätí, dobrom, civilnom hereckom prejave v skvelom "kamiónovom" cestnom americkom prostredí, funkčnej, pevnej réžii a tajomnej postave Rustyho Naila a jeho hlase, celý film tvárou neukázanej, a správne nedopovedanej. Teším sa na druhý diel. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to všichni srovnávají s Duelem od toho nemehla Spielberga. Mě se to líbilo teda určitě víc. I když ten Duel nebyl zase až tak špatnej (spíš bych měl říct, že to nebyl jeho nejhorší film). No ale na Jízdě do pekel se mi líbilo víc věcí, než jen utržená spodní čelist (to by mě zajímalo, jestli se ten přeživší v komatu probere, tak jak bude kousat, chch). Třeba Steve Zahn, kterej mi připadá v každým filmu jako takovej dobrej pošuk. Ale ani ten druhej nebyl špatnej. Jinak tu holku Sobieski fakt nemám rád, spíš bych si tam představil nějakou jinou ňufinu, třeba tu druhou unesenou, ale to je jedno. Dalo se. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Spíš *** 1/2 ! Jeden z filmů neprávem zapadlích v zadních regálech videopůjčoven a tak velmi snadno přehlédnutelných.Bohužel!Dost dobrý thriller se slušným hereckým obsazením a dobrým nápadem.Dva mladí chlápci si udělají z jiného staršího na začátku srandičku a ten si z nich dělá srandu naopak zbytek filmu.Srandu,při které ovšem o humor moc nejde.Prvních 60 minut jde o dokonalý film.Slušný napínák,který si zaslouží pozornost každého,kdo má rád napínavou jízdu bez oddychu.P.S.dal bych i čtyři *,ale ten závěr mi přišel krapet odfláknutý,neboť celý film ho připravoval na parádní finále.Škoda,jinak by šlo o hodně dobrý nadprůměr,takto je to ,,jen'' nadprůměr! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Walkerova holá prdel, Zahnova holá prdel a jejich herectví na úrovni dítěte z besídky MŠ vs. kamioňák Rusty Nehet, co nemá pro nejapné rádiožerty černého mazla a maminčiny ovce ani za mák pochopení.. Instantní polévka teenage filmu, v níž se thriller rozpustil po vzoru lžičky chybujících soudruhů z NDR. Původně jsem chtěl dát této dálniční báchorce bez krve, vajec i třešní (pardon, ty tam vlastně byly) tři vyhaslé hvězdy, ale dementní konec popírající logiku, konkrétně (ne)identifikace těla velmi očitými svědky, mi otevřel oči. Chtělo by se napsat výborná oddychovka, ale lhát se nemá.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama