Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hračky - plačky aneb jak se po kanadském žertíku nedostat do rakve. Příjemná oddychovka, která sice neoplývá originalitou, zato fajn honičkami ano. A nesmí chybět kukuřičné pole! A také několik momentek, kdy si má divák myslet, že je vše ztraceno, ale nakonec se ukáže, že šlo jen o omyl... Sice se tu objeví dvě pohledné blondýny, jenže divák si jich moc neužije. Zato divačky si mohou užít nahatého Walkera se Zahnem (jak vystřižené z děsivého Diskopříběhu, jen daleko více zábavnější). Film není příliš brutální, nebudu-li počítat trubku v noze či ruku s odkapávající krví, což vcelku nevadí, anžto tady se sází na atmosféru. Pěkná kamera, šlapající hudba, slunce, prach, rádio, rychle, zběsile, motely....slušivé finále, mrtvol mohlo býti více. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč sem to chtěl vidět. Mladej Paul Walker...a bylo znát, že toho nemá ještě tolik odehráno, i když tady z toho snad ani víc dostat nešlo. V jednu chvíli sem si dokonce řikal, že to není možný, aby jentak ten týpek přestal otravovat, ale šel po nich dál. Ta trojka byla prostě partička idiotů, tolik věcí by se tam dalo scénáristicky udělat jinak, ale to já už teď asi nezměním. Každopádně, už sem si myslel, že šéfik neproleje krev a navíc sam lehne, což by byla pakárna největší, takle to uchránil od úplný pohromy... ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Co se nám tu ve skutečnosti odehrává před očima, je oživení starého známého mýtu o lokomotivě z Lumierova kraťasu Příjezd vlaku na nádraží. Nepřipomíná snad náklaďák a dva nebozí, skoro až paralyzovaní chlapci a vůbec všechny ty variace na Spielbergův Duel přímý protějšek ke slavné lokomotivě, před níž na konci devatenáctého století utkali vystrašení diváci z kinosálů? Jen s tím zásadním rozdílem, že tehdy se báli a utíkali diváci, kdežto dnes zdrhají filmové postavy a my jen pasivně přihlížíme, což souvisí s tím, že přinejmenším v počátcích kinematografie žádné filmové příběhy ani postavy je obývající neexistovaly. Neexistuje asi ani nikým nespatřený Rusty Nail, napájející se z anonymní lokomotivy. ()

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zase nějaký Americký rádoby Thriller, který bude spíše k smíchu. Nicméně byl jsem mile překvapen a musím říct, že mě to opravdu bavilo. Sice bylo už hodně ráno, kdy jsem na to koukal, takže jsem nebyl zcela při smyslech, ale bavil jsem se dobře. A bylo fajn vidět Paula Walkera taky v nečem jiném, než Rychle a Zběsile. 4/5 ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Na to, že je v popisu Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller, tak první polovinu filmu jsem se náramně bavil, hlavně když Paul Walker mluvil do vysílačky, a vypadalo to spíš na komedii. Ale druhá polovina nezklamala a napínala mi nervy až k prasknutí. Ve své podstatě jde o normální road movie s hororovým podtextem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)
  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama