Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anthony Edwards (Pohotovost) a Linda Fiorentino (Muži v černém) hrají hlavní role v této napínavé komedii. Jonathan Moore (Edwards) je plachý student zvěrolékařství na Kalifornské univerzitě. Zároveň je šampiónem ve školní paintballové hře Dostanu tě. Na prázdninách v Západním Německu podlehne svodům starší ženy, erotické a tajemné Sashi (Fiorentino). Z té se ovšem záhy vyklube opravdový špion! Když se Jonathan vrátí domů do Los Angeles, má v batohu podezřelou roli filmu a za zády agenty KGB! Rázem se ocitá v realistické verzi své oblíbené hry Dostanu tě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná špionanážka, poměrně slušný dějový zvraty.Navíc cesta do NDR, byla i má cesta do minulosti a ještě že ta doba je za námi.Přechod hlavního hrdiny přes německo - německé hranice, byl skvělej ! No a mlaďounká Linda , je krásná stejně jako v současné době.Slušně udělaná atmosféra východního Berlína. Slovo akční zde není moc na místě, spíše bych řekl špionážní komedie s romantickým nádechem,ale docela to funguje a může tě to dostat , jak tvrdí název filmu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nacionalisticky téměř nepříjemná záležitost, kterak chrabrý americký studentík zvítězí nad profesionálními agenty KGB. KOUSEK DĚJE: tím, že je postřílí uspávací pistolí. Navíc samozřejmě skončí v náručí s americkou špionkou a ne někde v zaostalé Evropě s dívkou z jakéhosi prapodivného Československa. /15. 5. 11:/ ()

Reklama

Davis81 

všechny recenze uživatele

Špionážní filmy mám rád. Tohle je sice takový dost odlehčený....naivní....komediální, ale má to náboj. Cestování L.A., Paříž, obě části Berlína, slovně i tehdejší Československo, Praha. Přízvu agenty samozřejmě český nebyl, znělo tu rusky. Samozřejmě ta část ve východním Berlíně se natáčela na západní straně. Jinak to asi tehda nešlo. Je tam i pár "bot", např. ALDI v záběru východní části, nemyslitelné, ale OK. Mě ten film dobře bavil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud o nesmělého studenta zavadí svým svůdným pohledem vyzrálá kráska, tak je jasné, že mladý muž začne přemýšlet svým ztopořeným orgánem a splní jí každé přání. Takže vzhůru s batohem do východní části Berlína a následně s paintballovou pistolí na agenty všech světových agentur. Tohle prostě nelze brát vážně, ale jistou dávku zábavnosti a ženské krásy jsem v tom určitě našel. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ptákovina na entou, ale zábavná! Většinou dávám takovýmto věcem maximálně jednu hvězdu, ale tohle byl takovej masakr, u kterýho jsem se bavil od začátku do konce, že nemohu jinak. S akčním filmem to v podstatě nemá moc společného, jedná se o čistou komedii, která se nebere vážně. Plus krásná Linda Fiorentino a ta úplně závěrečná střela do zadečku vnadné studentky, to jsem se mohl pochcat smíchy. PS. Znáte ten o tom vysokoškolském studentovi, co sám dostane 4 agenty KGB? Ne? Tak koukněte na Gotcha! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama