Reklama

Reklama

VOD (1)

1943. Americká ponorka Tiger Shark se pokouší zachránit posádku britské lodě, která byla potopena Němci a bohužel přežili jen tři lidé – raněný muž, navigátor a zdravotní sestra Claire. Kapitán O'Dell zemřel za podivných a nevyjasněných okolností. Brzy se začnou dít tajemné věci, gramofon se spustí sám od sebe, loď je plná podezřelých zvuků… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle mysteriózní filmy stylem podobné Horizontu události, kdy většinu filmu divák neví, na čem stojí, mám hodně rád. Atmosféra budovaná zejména zvuky, hudbou a stísněným prostředím je výborná. Efekty jsou mizerné, ale naštěstí jich moc není a nejsou důležité. Co ovšem zklame je závěrečná pointa, která kvalit té hrstky kvalitních a žánrově podobných snímků nedosahuje a to je škoda. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie často sa mi stáva, že sa takto priepastne odchýlim od všeobecného priemeru, no na nič sa tu hrať nebudem. Proste mi to sadlo a aj napriek dosť dlhému priebehu ma film pomerne dosť upútal počas jeho celého trvania. Niektoré pasáže sú síce vykrádacie, no ponorkovo dosť dobre zakryté. Asi mám ponorkovú slabosť. 75%. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma zazděné chabým scénářem a průměrným zpracováním. Není to zas tak dávno, co jsem film viděla, ale v podstatě už si skoro nevybavuju, o čem byl - ponorka, nevýrazní námořníci, nějaká vypleštěná ženská, strašidelné zvuky, duchové... a to je asi tak všechno. Mohlo to být lepší, pánové tvůrci, mnohem lepší. Abych byla spravedlivá: mohlo to být i horší. 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hlubina je filmem, na který jsem se stejně jako na všechny ostatní ponorkové válečné filmy moc těšil. Jenže mě můj David N. Twohy trochu víc zklamal. Čekal jsem opravdu válečné drama, které ukáže horrorovou atmosféru uzavřeného prostoru 200 metrů pod hladinou moře. Křičící vojáky umírající na nedostatek kyslíku. Nic z toho jsem se nedočkal a ze snahy dostat do válečného filmu trochu mystiky v podobě duchů je opravdu příliš nevydařený nápad. Ne vždycky je inovace k dobru. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu hodně napínavé se zajímavou zápletkou. Bohužel ta je až příliš dlouho oddalována a film je zbytečně dlouho nastavován zbytečnou omáčkou plnou občas dobrých a občas hodně trapných sci-fi/horor efektů. Televizní zpracování a evidentní absence vysokého rozpočtu film těžce sráží v místech, kde chce být brán velmi vážně...ale moc mu to nejde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (18)

  • Pre väčší realizmus tvorcovia postavili v londýnskych Shepperton Studios hydraulicky plnenú súpravu, ktorá sa kývala zo strany na stranu, skákala a praskala. (Arsenal83)
  • Ak by film režíroval Aronofsky, ako bolo pôvodne zamýšľané, film by sa volal "Proteus". (Arsenal83)
  • Na přehrávači měla původně hrát písnička Franka Sinatry "I'll Be Seeing You". Kvůli problémům se získáním práv museli tuto píseň nahradit písní Bennyho Goodmana "Sing Sing Sing (With a Swing)". (Chatterer)

Reklama

Reklama