Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako prvá časť, ale stále žiadna sláva. 1. poviedka – Nápad s technológiou, cez ktorú vidno duchov, bol zaujímavý, ale nedotiahnutý. Nezistili sme vôbec, čo má technologická firma spoločné s kontaktom s druhým svetom, a ako je možné, že Clarissa s implantátom žila od tínedžerských čias, počas ktorých ju duchovia nezabili. 3/5 ___ 2. poviedka – Zombie horor z pohľadu kamery bol celkom zábava, hlavne keď sa komando živých mŕtvych začalo rozširovať smerom k detskej oslave. Záverečný krok hlavnej postavy mi prišiel trochu nezmyselný, ale čo už. 4/5 __ 3. poviedka – Šialený kult, množstvo kvalitných gore záberov a nečakaný prírastok do rodiny dvojice hrdinov. Slušná sranda. 4/5 ___ 4. poviedka – Epizóda s mimozemšťanmi nebola ani zábavná, ani desivá. Ufónci v basic maskách skôr pôsobili nechcene smiešne. 1/5 ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Né že by to bylo nějak výrazněji kvalitnější jak první díl, ale konečně jsem nemusel čekat dlouze na to, než se stane nějaká hororová akce! Příběh se zombie byl poněkud úsměvný, ale na druhou stranu vidět svět z pohledu GoPro kamery připevněné na zombíkovi, to byl docela zážitek. Ostatní příběhy měli postupem času kvalitní atmosféru a rozhodně splnili svůj účel, vyděsili mě! Za to si V/H/S/2 zaslouží o hvězdu lepší hodnocení než díl první. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O něco lepší jak jednička, zejména po technické stránce to nepůsobí tolik amatérsky. První a závěrečná povídka jsou dokonce i docela děsivé, zbytek je spíš o poletujících vnitřnostech a působilo to na mě spíš komedie než jako horor. Found footage filmy mám vcelku rád, ale VHS mezi ně asi patřit nebude, zábava to totiž zrovna moc velká není. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vhs meet dvd aneb z extrému do extrému. Šlape to až do poslední povídky s mimozemskými únosy, která je nepřehledně natočená, ale hraje v ní přitažlivá prcina Samantha Gracie. Hodně krve, zběsilostí, šíleností a vše zabaleno, jako fajn hororový dáreček jen pro otrlé diváky. Je to neskutečný atak na pět divákových smyslů. Mé hodnocení: 90% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte rádi jedničku, zkuste to s V/H/S 2, je mnohem lepší. První příběh s okem je perfektní, spousta lekaček, děsivostí a stálého překvapení, navíc na mě fungovaly všechny lekačky (nejlepší s tlustým chlápkem) i po pátém cuknutí tělem a i když jsem věděl, co přijde, opět jsem málem rozlil šálek kávy v ruce :) Příběh se zombie skvělé Gore záběry (z pohledu zombie super zážitek), další příběh je výborný, který mi připomněl námět japonského Thrilleru Jisatsu sākuru (2001) a efekty za ty prachy super. Poslední díl je výborně ozvučený, efektně promyšlený snímek, ale až moc klišé, navíc příliš třepavá kamera. Pokud by V/H/S 2 byl rozdělen na krátkometrážní snímky dal bych příběhu s okem 5*, zombie 4*, démon 4* a mimozemšťani 2*, ale jako celek hodnotím za výborné 4* za tolik nápadů, tolik klišé v dobrém světle a navíc za ty prachy si to zaslouží. V tomhle roce jsem "lepší" horor zatím neviděl a jsem milovník hororových béček, amaterismu a found-footage. I když jsem byl psychicky vyčerpaný před tímhle snímkem z POSEDLOSTI (1981), pořád to semnou hnulo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)

Reklama

Reklama