Reklama

Reklama

Nástroj temnot

(festivalový název)
  • USA Dark Vessel
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Horor
USA / Finsko, 2012, 6 min

Režie:

Rocky Curby

Scénář:

Rocky Curby

Hrají:

Ed Mace, Tim Simmons
(další profese)

Obsahy(1)

Beznadějný romantik se dvoří jedné dívce a bez povolení přitom vstoupí na cizí pozemek. Zadělá si tak na pěkné problémy. Otec dívky ho totiž za trest přinutí odstranit stín mrtvého muže. Z romantika se tak tragicky stane nástroj smrti. (Anifilm)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Animovaný kousek s mysteriózním nádechem sice nebude patřit mezi úplné propadáky, ale je pravdou, že si chlapci mohli více pohrát s animací jednotlivých postav. Příběh sám o sobě určitě není k zahození a dokonce se tu objeví i náznak hororové atmosféry, jenže k úplné spokojenosti mi tu prostě něco chybělo. Navíc podobně laděných kousků existuje celá řada a většina z nich má prostě lepší úroveň. Takže za mě 40%. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem si predstaviť, že by som mal tento animovaný kraťas v ničom obdivovať. Každý tvorca má nejakú víziu. Ale nie každá sa stretne s priaznivou odozvou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, takhle odporná animace se jen tak nevidí, všichni tu vypadají jako špatně naanimovaný Bender z Futuramy, ovšem s tím rozdílem, že nejsou roboti, ale dost pravděpodobně to mají být normální lidé, neb mají více méně normální orgány, za prvé to pak vypadá hrozně blbě a za druhé je to technicky odporné, na rok 2012 zcela určitě, když nemá tvůrce dost prachů na kvalitní rendery, tak ať kurva neanimuje 3d modely. Děj není tak hroznej, ale v žádném případě není tak dobrej, aby vytáhl hnusnou animaci z podprůměru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama