Reklama

Reklama

Blood Shed

Trailer

Obsahy(1)

Desivý film, opierajúci sa o skutočné udalosti, vychádza z príbehu osamelého chlapca, bezdomovca, ktorý sa nasťahuje do jednej z budov verejného priestoru, ktorá pôvodne slúžila ako sklad. Obyvatelia tejto neútulnej stavby pod vplyvom omamných látok konajú bizarné a perverzné skutky. Jednej noci však chlapca v spánku napadne duch šialenej ženy. Tento prízrak je dobre známy aj ostatným nocľažníkom, pretože ich terorizuje noc čo noc, keď hľadá svoje stratené dieťa... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Chlápek se přestěhuje do skladu kde kdysi žil jeho otec. Sklad je obývaný různými bezďáky (dvě štětky a smažky jedna asiatka a jedna černoška s modrýma vlasama co vypadá jak přeslečený chlap nebo transsexuál jakýsi dědek co neumí mluvit a vše píše na stroji a jakýsi mladík s matkou) a podobnými existencemi. Pak zjistí, že ve skladu je jakási ženská, která přišla o dítě (a on je její syn),která je tam zabíjí. Na odpad to není jsou horší sračky (třeba Babadook) na druhou stranu ani o nic průměrného se nejedná. Natočeno podle skutečné události nevěřím ani náhodou to i Mrazík je reálnější než tohle. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Blood Shed bol jedným z posledných hororov roku 2014, ktoré som nevidel. Vedel som, že je na ČSFD čierny, a tak som od neho vela neočakával. Nakoniec ničím neprekvapil, ale vytiahol som ho z čiernej do modrej. Mrzí ma hlavne priestor, ktorý film dostatočne nevyužil. 4000 miestností s neznámym obsahom znie velmi dobre, takže je to škoda. Jeden z najslabších hororov roku 2014. + herečka zo Smiley ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mladý houmles začne bydlet v budově kde máte jeden sklad vedle druhého. Takovej sklad vyjde levněji než garsonka tak proč by ne a když navíc v budově straší nahá baba, soused je transexuální černoch nebo věčně zfetovaná číňanka tak může náš hrdina doufat v extra slevu. K tomu ho začne balit místní pracovní síla ženského pohlaví a jen tak ve chvílích nudy začne zjišťovat více o záhadné nahé bu bu ženě, která občas někoho zlikviduje a když se odpoutáte od jejího hrudníku, zjistíte že má očka tak krásně červené, že by i angorák záviděl. No a co z toho? Vlastně nic je to nudné, nestrašidelné a táhne se to jako týden před výplatou. Osobně jsem se lekl jednou a to když jsem zjistil, že do konce filmu zbývá půl hodiny a já usínám a hrozí tak, že nezjistím jak to celé dopadne. To by byla smůla co? Ne nebyla....škoda, že jsem radši fakt neusnul. Jedna hvězda za bu bu ženu a druhá z chvilkového pominutí smyslů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, snímek „Blood Shed“ není dobrým filmem, a to možná hlavně proto, že se prostě nejedná o dobý horor, i když se to za horor vydává. Není zde moc hororových momentů a všechno se zase snaží zachránit hudba. Interakce mezi postavami je až na pár světlých bodů naprosto jalová, a tak tenhle film prostě necháte plynout do konce a možná mu v poslední půl hodině vůbec nebudete věnovat pozornost. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný, až ubíjajúci pokus o implikovanie tohto "diela" do žánrovo ročníkovej práce v oblasti horroru, minul planétu. Inak si neviem vysvetliť tento experiment s nablblým námetom v ktorom sa Jezebel démonicky paznechtovo (!) pokúša nájsť svoje dieťa. Z jeho pôrodu vo vani si pamatuje jen fén hozený do porodu a meno Gabriel. Paťo ako rejža si nevie predstaviť bezďáka a tu ich podáva skoro ako C.S.I. cast. Iný režisér, iný houmlass a hoc aj vyclipovanou kamkou by snáď dvihlo víčka. Tento x ee. ( přimhouřím Kingovo Třetí Oko a kopnu dvě ) ()

Reklama

Reklama