Reklama

Reklama

Decay

všechny plakáty
Velká Británie, 2012, 80 min

Recenze (9)

Pilgrimka odpad!

všechny recenze uživatele

Výborné. Vřele doporučuji. Silně sympatičtí herci, A CO VÍC!, talentu mají na rozdávání. Děj vás pohltí už od samého začátku, a celých 80 minut jste napnutí jak kšandy, jak tohle může dopadnout. Masky jsou tak věrohodné, že si budete myslet, že ti zombíci snad i existujou. Na konci vám ukápne slza dojetí a zklamání, že už je konec. Každopádně si to pusťte víckrát, je tam hodně pěkně vypečených zapeklitostí, které možná hned napoprvé nepochopíte. Taky nesmím opomenout skvělý soundtrack, který tomu dodal ten správný drajF. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, je to amatérská produkce, ale bavilo mě jejich nadšení a jako exkurzi do LHC jsem si to užil. Škoda, že si nedali práci s originálnější zápletkou namísto tisíckrát ohraných zombií. A taky že celý film neměl tak skvělý vizuál jako závěrečné titulky. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že Veľká Británia môže až tak sklamať v horrorovom žánri. V poslednej dobe som angličanov iba chválil. Decay je bohužiaľ amatérska sračka, ktorá fanúšikom horroru jednoducho nemá čo nové ponúknuť. O tomto filme som nič predtým nevedel, nevidel som trailer takže som bol doslova v "šoku" o čom bol tento film. Sranda bolo úvodné upozornenie, že spoločnosť CERN nemá s týmto filmom nič spoločné a ,že ide o úplnú fikciu...Keby to nenapísali ani by som nevedel...:o) Apropó, docela ma zaujíma téma o urýchľovači častíc ,videl som mnoho dokumentov o tejto megalománskej stavbe, ale nikdy by mi ani vo sne nenapadlo, že tam dole po úniku radiácie sa budú ľudia meniť na "zombíkov"....Mierny SPOILER, ale viacerí mi ho určite odpustia :) ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel budu asi zlý,ale je to hrůza! Vím,že se jedná o fanouškovský film,ale bohužel ppokuď mám být objektivní, tak je to opravdu čistý odpad. Navíc děj se strašně utahaný, prostředí pořád stejné, film diváka prostě nezaujme! A nakonec... ta hlavní "hrdinka" je asi největší úlet filmu :-( 0% Mimochodem na youtube je tento snímek celý k podívání! ()

Lore 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový fandovský zombie-film natočený partou mladých fyziků/PhD studentů pracujících v LHC (velký hadronový urychlovač). Nejedná se o žádný velkolepý horor, nejvíc zábavy si patrně užili sami tvůrci během natáčení. Pro fandy vědy ale příjemná oddychová podívaná k večeři. V tomto ohledu je stopáž spíše delší, než by bylo vhodné, některé scény se vlečou, chybí spád, ale to člověk s ohledem na hlavní profesi režiséra v klidu odpustí. Přesto se objeví i několik poloprofesionálních záběrů (časosběrné sekvence, prostřihy, obrazové zkratky, pokus o digitální triky apod.), napětí tu a tam též. Škoda jen, že nebylo vidět víc různých záběrů urychlovače samotného (po většinou se film odehrává v poněkud fádních chodbách, kromě různých trubek a armatur toho moc neuvidíte). I tak ale příznivcům fyziky a hardcore fanouškům zombie filmů mohu doporučit. Ostatní ať se podívají raději jen na trailer. Shrnutí: (+) odehrává se v LHC (+) plno zombíků, občas se člověk i lekne (+) vzhledem k naprosto minimálnímu rozpočtu celkem slušné vizualizace (–) slabší děj (–) lehce přepálená stopáž ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem,že to bude tak špatné,ale bohužel bylo.Ochotníci se moc nepředvedli a s efekty se moc nenadřeli.Né každý horor co je z VB je dobrej. ()

Reklama

Reklama