Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90%. Líbilo a bavilo mě to více než první série. Hlavní protagonista si mě už získal naplno, mělo to větší tempo, přišlo mi to zajímavější. I přes to zůstal takový ten civilní a syrový nádech. A ve své podstatě, byť jsem v první části zmínil pomalejší tempo a zde rychlejší, nevadí mi ty dlouhé scény, které jakoby nic neříkají a někdo je může považovat za vatu. Patří k tomu, dodává to atmosféru. Navíc se v tomto dílu objevila nová postava, která tomu dodá trošku šťávy a humoru - a Tom Hardy ji zahrál fantasticky. Jinak stále zůstává to, že moc postav člověku k srdci nepřiroste a bude vám buď jedno a nebo více či méně štvát. Každopádně, jak jsem říkal, chytlo mě to více než první série. Howgh! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé sezóny se průměrná známka mých hodnocení vyšplhala na čtyři kousky, ale musel jsem hodně přivírat oči, protože proti té předchozí byla druhá řada citelně slabší. Jednotlivé epizody obsahovaly vždy jednu nebo dvě opravdu kvalitní scény, ale pak většinou ztratily tempo. Měl jsem taky dojem, že tvůrci nepřišli s ničím novým, dělo se vlastně opět totéž, co v první sérii, jen s jinými protivníky. Potěšila až závěrečná epizoda a fantastický Alfie Solomons v podání Toma Hardyho. 4*- ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You once said to me, that men like us can never be loved. But she loves me. She told me. She loves me. And all you got was a bullet and a fucking wolf-head cane." Na první řadu to nemá, ale pořád se jedná o poctivé drama, kde o intriky a zvraty není nouze. Poslední dvě epizody kralují. 90% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii tvůrci rozšiřují ansámbl Shelbiovic famílie a logicky se zvyšuje vliv této mafiánské skvadry. První sérii už věřím, že nepřekoná žádná z dalších, tam se mi nejvíce líbilo to budování nekalého impéria. 2.série ale až na pár slabších momentů opět silná a logicky vyplývá, že se těším na sérii 3.......................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá serie ještě lepší než první, do pěkně rozjetýho vlaku přistoupil vychcanej psychotickej Hardy a pěkně doplnil Shelbyovic vypráskanou bandičku. Osobní boj Murphyho a Neilla houstne s každou minutou. Ovšem mě naprosto dostal Paul Anderson v roli Arthura, ač je naprosto zvrácenej, koks snídá obědvá i večeří, nemá žádný hranice a život má pro něj cenu jako špinavá ulice Birminghamu, jsem z něho prostě u vytržení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ke konci epizody hraje skladba „All My Tears“ od Ane Brun. (Doomcourier)
  • Během plavby lodí hraje píseň „When Under Ether“ od PJ Harvey. (Duoscop)

Reklama

Reklama