Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady nemá cenu o ničem polemizovat, tato série je čistě, jasně, prostě a sprostě jeden z klenotních klenotů televizní zábavy v celičkém vesmíru. Pojem "čím méně, tím více" nepřímé úměrnosti je vhodný popis kvality, již nám Britové nabízí v rámci tohoto projektu. Všechny přednosti minulých dvou částí Birminghamské rodinné ságy jsou zde zase posíleny a umocněny výraznou sebejistotní jistotou tvůrčího týmu. Zase je to o pár stupňů bohatší zážitek, jenž je v mnoha ohledech komplexnější než kdy dříve. Do seriálu přibylo více zvratů a až politicky komplexních intrik fungujících na dosud nejlepší struktuře samotného příběhu, jehož větvené oblouky jsou na vrcholu vyprávěcího umění scénáře jdoucí ruku v ruce s dosavadně největším rozvinutím charakterů, jejichž vývoj je jen reakcí na probíhající běh a souběh událostí. Kvalitní herecké výkony s výživným soundtrackem přetrvávají na dosažitelném maximálnu. Kompoziční scenérie s vizuálnem si však polepšily, přesun z industriálního Birminghamu a uhlazeného Londýna na pověstná Britská zamokřená vřesoviště je na tuto řemeslnou část díla prospívající rozhodnutí, díky němuž i v těchto letních časech s jistotou cítím chlad nádherné Anglické krajiny oplývající hustou atmosférou s výrazným mrazivým okrajem. 10/10 ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There you go ladies, made in fucking Birmingham!" _____________ Už prvá a druhá séria boli miestami celkom konverzačné a pomalé, ale o sérii č. 3 to zatiaľ platí asi úplne najviac... Mám pocit, že akcie miestami trošku ubudlo, ale inokedy sa zase vyšvihla na naozaj nevídanú a ohromne vysokú úroveň, ale aj mi príde, že jej v tejto sérii mohlo byť o niečo viac... Ak by sa počet akčných scén aspoň o trochu zvýšil, neprišla by mi táto séria úplne naťahovaná, avšak to sa nestalo a preto sa párkrát naozaj vliekla... Avšak vyzdvihnúť musím perfektnú kameru, ktorá je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšia a myslím si, že práve tretia kapitola Peaky Blinders ponúka doposiaľ najdokonalejšiu audiovizuálnu kombináciu... A to je jedna z mála vecí, ktoré by som v tejto sérii nazval skutočne bezchybnými (herci a soundtrack sú stále rovnako vynikajúci) – prvýkrát sa dokonca stalo, že sme tu nemali ani žiadneho výraznejšieho záporáka. Rusi síce boli obstojní (a k tomu ešte aj poriadni úchyláci, tak ako to má byť, kto videl piatu epizódu, ten pochopí 😅😈), ale podľa mňa by to chcelo niečo viac... Som naozaj zvedavý na Adriena Brodyho v štvrtej sérii... Tejto sérii dávam 7,5 prekliatych zafírov z 10, verím, že latka teraz o poriadny kus stúpne... "What fucking line am I supposed to have crossed?!" ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím víc PB zasahují do vyšších kruhů, tím víc je seriál strhující. Zatím se tedy určitě jedná o nejlepší sérii. Rusové, Angláni, otec Hughes a jeho linka s Charliem, Arthur, Alfieho monolog v 6. dílu tnoucí do živého a závěrečné zúčtování. A skvělý Kilián. Opravdu nevím, co vyzdvihnout dřív. Jediné minus je absolutně nesympatická herečka Poll - nyní po botoxu, takže se z ní chce zvracet. Zato vývoj tě své kreténky zahrála perfektně, to je fakt. Čtvrtá série bude mít co dělat, aby se třetí alespoň vyrovnala. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)
  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)

Reklama

Reklama