Reklama

Reklama

Bučkovi - slunce, seno, vesnice

(pořad)
  • Slovensko Bučkovci (více)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

Hvězdy slovenské reality show Farmář hledá ženu, bratři Tomáš a Jan, se vrací a tentokrát i s celou rodinou. Hlavou rodiny je maminka Anka, která se s ničím nepáře. Poznáte i svéráznou babičku, která ráda křičí, nebo otce Jana, který farmaření nesnáší, ale o to víc miluje jídlo. (TV Prima)

Recenze (68)

vander19 odpad!

všechny recenze uživatele

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

TheBrain odpad!

všechny recenze uživatele

Iba totálny chudák napadnutý ťažkou demenciou môže akýmkoľvek spôsobom prispieť do tejto relácie. Dokonca aj osoba, ktorá sa podieľa na komentáre (nie som si istý či je to Hudák ) by sa mala hanbiť. Jedno sú peniaze ale druhé je hrdosť. Myslím, že by mala existovať komisia čo by za takéto relácie zatváral do väzenia ()

Reklama

endoskop odpad!

všechny recenze uživatele

Tu platí to isté ako u Expertov, takže komentár zopakujem: Nepochopím, ako sa na tieto zvratky môže niekto pozerať. A tiež nepochopím toho, kto mohol a takou sprostosťou prísť a pretlačiť do vysielacieho času. To vlastne ale chápem, veď slováci sa radi na tieto inteligenciuznížujúce "seriály" (alebo čo to vlastne je) pozerajú... ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Mama Anka jede bomby, toto je nejlepší reality-show všech dob. To afektivní jednání z úrovně pudů, ta neodůvodněná agrese, vše podlité tvrdým chlastem, to prostě nemá chybu! Bučkovci jsou chátra, já také pocházím z chátry, takže rozumím a přeju jim vše dobré. Přežijte sami sebe, rozmnožte se a zamořte planetu, neboť vy jste solí země. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama