Reklama

Reklama

Bučkovi - slunce, seno, vesnice

(pořad)
  • Slovensko Bučkovci (více)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

Hvězdy slovenské reality show Farmář hledá ženu, bratři Tomáš a Jan, se vrací a tentokrát i s celou rodinou. Hlavou rodiny je maminka Anka, která se s ničím nepáře. Poznáte i svéráznou babičku, která ráda křičí, nebo otce Jana, který farmaření nesnáší, ale o to víc miluje jídlo. (TV Prima)

Recenze (68)

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show, ktorej hlavní aktéri sú tlupa zdegenerovaných asociálov z nejakej diery na strednom Slovensku. Absolútne nepozerateľný hnoj, kedy má divák sto chutí dotyčných Bučkovcov za ich otrasné správanie zlynčovať. Neuveriteľné aký odpad spoločnosti sa dnes môže dostať na televízne obrazovky. A potom sa čudujeme že my Slováci sme v zahraničí považovaní za dementov. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhlúpejších reality show, ktoré vypustila hnojka do sveta. Ten mentálne retardovaný syn Jano s bravčovým ksichtom a vysokým egom si rozhodne nezaslúži priestor televíznej obrazovky. A jeho večne ukecaná matka taktiež nie. Narodiť sa do takejto rodiny tak asi predčasne ukončím život. Do toho táraj Hudák plus zopár úbohých žien, čo do toho šli. Tá jedna hviezda patrí samozrejme milej babičke, zrejme jedinej normálnej v rodine. 20% ()

Reklama

*CARNIFEX*

všechny recenze uživatele

Chceli by sme takýchto relácii viac :) Potom si totiž človek veľmi rýchlo uvedomí, aký je vo všetkej počestnosti - "inteligentný". Bučkovci ako rodina, rozhodne nie sú "odpad". Je to proste klasická família, žijúca v tejto krajine, ktorá sa neštíti za pár €, prezentovať svoju vrodenú "jednoduchosť". Každopádne, názor užívateľa: "MichelSmith-a" : Nesporne zábava pre inteligentných, tých čo pochopili, že zložité filmy pre zložitých ľudí, sú už "out", pričom v dnešnej dobe, kedy vám z toho už jebe, a nespáchali ste samovraždu len preto, že čakáte pre pocit životnej útechy na smrť suseda, ktorého pes vám každé ráno osere trávník, je lepšie byt jednoduchý! :) - rozhodne stojí za zamyslenie. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

vander19 odpad!

všechny recenze uživatele

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama