Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jednotke som dal z protekcie 4* a dvojka bola o hviezdu horšia. Dej je hlúpy, ale nie viac ako som čakal. Nevadil my ani často kritizovaný Rayden. Najväčší problém bol, že som postavám neveril ich bojové umenie. Viem, že Robin Shou je celkom zbehlý vo wushu. Ale či už to bola Sonya, alebo Kitana alebo iní tak tam bolo vidiet, že v podstate nič nevedia. Herecky to bolo slabé. Tak mohli aspoň vylepšiť bojové scény a obsadzovať profíkov v bojových umeniach: Lebo neznášam, (doslova nenávidím) keď nejakého majstra bojových umení hrá niekto, kto s nimi nemá moc spoločného a je to vidieť. Stále dúfam v kvalitný Mortal Kombat. A či už to bude rebirth alebo niečo iné je mi to jedno. Ale chcem kvalitný (naozaj kvalitný) Mortal Kombat, kde dám 4* bez protekcie a ešte budem aspoň sekundu rozmýšľať na piatou. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie nemalo nikdy vzniknúť.Klišé,zlé akčné scény,zlá kamera a neuveriteľne nudný spád a dej filmu sa tomuto dielo nedajú vziať.OK,jednotka mala svoje kúzlo,dvojka je už len preto,lebo bola jednotka úspešná.Neuveriteľne naívne,nezaujímavými dialógmi precpatý druhý klišovitý nudný diel slávnej B-jednotky.Toto je už Cčko či už možno aj Dčko./15%/ ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná že ani sami tvůrci netušili, jak bude podtitul Vyhlazení trefný, protože hned prvních pět, kdy zjistíte, že Raidena a Sonyu hraje někdo jiný a kdy Johnnymu po první ráně zakroutí krkem, je totální vyhlazení všech diváckých nadějí. Vyhlazení se snaží o jakýsi příběh, který je ovšem stejná vata jako v obyčejném pornofilmu, akorát vás mezihry nenavádí k sexu, ale k bitkám, takže koncepce prvního dílu je docela dodržena, ale v jedničce ta bezpříběhovost působila roztomile. Bitky jsou dle mého horší než v prvním díle a některé kostýmy byly až směšné. O efektech nebudu radši ani mluvit. K prvnímu dílu mě váže nostalgie. Ke dvojce vůbec nic. Hvězdička za main theme, song od Scooteru a půvabnou Kitanu. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementí výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/mortal-kombat-2.html ----- Druhý díl začíná přesně tam, kde jsme hrdiny opustili v prvním díle. Jenže tentokrát jde o tak trochu jiné hrdiny.   Bože, za co? Trapné, nelogické, až se člověk za ty bláboly a dementní výkony na úrovni amatérského filmu 5. D základní školy styděl. Máme zde stejné hrdiny jako v prvním díle, ale jen některé hrají stejní herci. Např. Christophe Lambert zde naštěstí nehraje. Hrdinové se stali pitomější. Poté, co kdoví proč turnaj nepřinesl nakonec kýženou záchranu Země a brány zla jsou netušíte proč opět otevřené, musí se naše skupinka vydat (zorbingem v tunelech pod zemí) do země na druhé straně a se zlem opět bojovat, Celou dobu jsme svědky naprosto nesmyslných soubojů, každou chvíli se nějaký zlý bojovník objeví zcela bez ladu a skladu, aby se mohlo bojovat, ale zcela to postrádá logiku. Navíc dialogy jsou typu: Musíte jít tam a tam. Ne, ne vlastně tam nechoďte. Běžte jinam. Nebo přece jen běžte tam. A taky radši sem a tamhle, Bohové mi lhali. Jsem svůj bratr. Jsem její dcera. Jsem tvoje mrtvá matka. Ten zloduch je můj bratr. Skutečně to často zní jako z Cimrmana.  A k tomu další nelogičnosti typu - holka bojuje v blátě, jednu chvíli je tedy od bláta, v dalším záběru má ale vše čisťounce vyprané!    Disk je naprostá mizérie! Nesjížděl jsem dabing, bonusy tu nejsou, ale ty české podtitulky!  Chybí u nich totiž háčky, takže není rozdíl mezi slovy přát a prát, už vůbec netuším, co je slovo 'preci' (ono ani přeci totiž není spisovně), a v celku je v těch titulcích takových pravopisných chyb, že je musel vytvářet Tatar nebo nějaký Zorg, ale Čech rozhodně ne. Však se pár ukázkami pokochejte také. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužel přišla o většinu původního hereckého ansámblu a žádný z náhradníků není adekvátní. Jinak tu máme mix telenovelózních zvratů typu "jsem tvůj otec" (Kitaně se vrátí mrtvá matka, objeví se Subzerův hodný bratr a dozvíme se něco "šokujícího" i o Raydenově rodinném zázemí), těžkotonážně debilních a nechtěně komických dialogů, zoufalých pokusů o psychologii postav (všechny postavy trpí komplexy méněcennosti) a hláškování a céčkových triků a akčních scén. V druhé, podstatně méně akční polovině trochu nudné, ale celkově velmi zábavný trash s náběhem na kultovní statut pro svou neuvěřitelnou demenci a diletantství, který mě naučil, že kopat do lidí ležících na zemi je super. A to jsem zapomněl na skvělý titulní song a Fire od Scooter. A ty dva geniální roboty. Pokud se vám stýská po Želvách Ninja nebo Power Rangers - Mortal Kombat 2 je tu pro vás. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Kvůli nedostatku času a peněz museli herci a kaskadéři zahrát více rolí. Například Ray Park si zahrál Raptora, Tarkatana a kaskadéra, J.J. Perry pak Scopriona, Cyraxe a taktéž kaskadéra. (HellFire)
  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama