Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Film výhradně pro fanoušky hry! Celkem slušně se drží herní předlohy co se týče charakterů a jejich bojových stylů, kde vidíme u jednotlivých postav během bojů přesně jejich konkrétní speciální údery a fatality jako ve hře. Jinak je to ale neskutečná slátanina, kterou při sledování provází fyzická a psychická bolest! Nechápu proč Johny Cage umře uplně nesmyslně po 3 minutách filmu, nechápu proč si za celej film Sheeva nezabojuje a nakonec na ní jenom spadne náký haraburdí a hlavně nepochopim, proč se nakonec Liu Kang a Shao Khan proměněj v ty zhovadilý dinosaury. Na druhou stranu musim uznat, že vymačkat příběh podle hry která příběh skoro nemá je nelehký úkol! ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jednička byla nijak zvlášť super, ale byla celkem dobře natočená a slušně obsazená, ale většina herců z dvojky na mě působí dojmem, že se dosud přiživovala na angážmá v kočovném divadle a režisér lezl ráno na plac asi rovnou z hospody...Protože jinak si nedokážu odůvodnit to , proč jsem se po celý film tak zoufale nudil...A to to navíc bylo inzerováno jako "akční": ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je taková slátanina příběhu 2 a 3 Mortal Kombatu. Herecký výkon byl téměř nulový a děj laciný. Tohle to trochu více zesměšnilo celý příběh Mortal Kombatu. Postavy byly neobjasněné a Shao Khan vůbec ale vůbec nebudil respekt. Jako císař byl spíše k smíchu. To i Shang Tsung byl v první díle nebezpečnější. Ta jedna vězda za Mortal Kombat. Jinak je to smutné. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

GUILTY PLEASURE n3. ,,Země byla stvořena za šest dnů! Tak bude také zničena!" ,,to není dobrý.." Je to tak blbej trash, až to uplně miluju. Baví mě ty hlášky jako ,,máš smůlu zemřeš!", nespočet postav z Mortalu (nejoblíbenější byl pro mě Motaro), hodně fightu s parádní hudbou, béčkovej vizuál..stejně jako Batman a Robin je to sračka, ale já to zbožnuju protože jsem si na tom ujíždel jako malej a vždy rád pustím znova. Škoda že neudělali trojku. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama