Reklama

Reklama

Pěst Ježíšova

(festivalový název)
  • Španělsko Fist of Jesus
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Ježíš je vždy připraven podat pomocnou ruku těm, kdo ji potřebují, existují však i jiní. Ti, kteří zakusí jeho pěst. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (122)

Nach 

všechny recenze uživatele

Chrochtám blahem. Konečně horůrek, z něhož jsem cítil jemný vánek výborných, starých hororů ala Braindead. Pobavil jsem se, zasmál a i si užil old-schoolové masakry, kdy jedna část těla nezůstane bez deformace či na kaši. Amatérský vzhled přitom hraje též zde do karet, neboť působí naprosto stejně jako slavný první Evil Dead. Nemám co vytknout. Zřejmě začnu chodit i do kostela. 80% ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Ježíš zjišťuje, že umí oživovat zesnulé. Jen s malým vylepšením. Z oživených se totiž stávají zombie, kteří dokážou přenést nákazu během pikosekundy a zároveň se při pouhém dotyku rozpadnou za doprovodu mohutného výbuchu oranžové krve. Když se přenesu přes náboženskou kontroverznost a pousmání hodné gore, se kterým se u krátkometrážních filmů musí počítat, byla to poměrně zábava. Ke konci nadšení mírně opadává, ale stejně se v té řežbě najde i pár světlých momentů v podobě černého humoru. Chudák slepec s leprou pobavil asi nejvíc. Mimo jiné se i dozvíme, že na Blízkém východě se potulovali kovbojové, jak rozdvojit ryby nebo jak z kostry udělat motorovku. 70% ()

Reklama

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Kazdy musi nekde zacinat:-) Az budou mit kluci sikovni k dispozici poradny namet, opravdove triky, milionovy rozpocet ... bude se opravdu na co tesit. A ja si ted jdu koupit nejakou tu rybicku... clovek ani buh nikdy nevi, kdy se mu nejaka ta rybicka muze hodit..-) 4* (i za ten super prakticky tip, ze se nema krisit objesenec, kdyz jeste visi:-)))) ()

Sakee 

všechny recenze uživatele

O tom, kterak se Ježíšovi nezdařilo oživit Lazara. Namísto, aby vstal z mrtvých, stal se z něj nemrtvý. Jak už tu zmínil Verbal, je velmi zábavné, jak film respektuje historická 'fakta', tedy to, co nám předhazuje bible. Po dlouhé době se mi stalo, že jsem u horroru plakala smíchy. A to nejen já, ale všichni kamarádi, co byli v kině se mnou. Nemůžu než plný počet, takhle se podle mě má dělat béčko. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

hurá, konečně pořádnej kopec mrtvol a originální zbraně! Ale kdyby se to zkrátilo ještě o pár minut, bylo by to lepší, ke konci už to byla dost nuda. Ale pochvala za parádní kečupové gore. Stejně jako u Brutal Relaxu byla vyvražďovací část už ke konci únavně dlouhá...ale ty ryby...bože ty ryby...koho tohle napadne? ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama