Reklama

Reklama

Uprostřed hustých lesů žije náboženská komunita lidí, která uctívá jámu zaplněnou bublající bažinatou vodou skrývající neviditelnou entitu žíznící po krvi. Když jáma „volá“ po krvi, místní hrnčíř Dawai (Sean Bridgers) zhotoví hliněný džbán s podobou osoby, jež má být obětována. Nejnovější džbán má tvář těhotné Ady (Lauren Ashley Carter), ta džbán vezme a ukryje v lese. Bude to stačit na její záchranu? (curil)

(více)

Recenze (28)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné komunity uzavřené před okolním světem uprostřed lesa. Peníze na obživu získávají z vlastnoruční pálenky, takže jednou za čas vyráží do města na nákup. Jenže takovýto život nevyhovuje mladému děvčeti a snaží se útéct před vlastním osudem i kletbou lesa. Člověk čeká u úvodních titulků nějakou parádní řezničinu, ale kdo se dočká nevím? Já se dočkal nehorázné nudy a pobíhání pár kašparů po lese. 15% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky s výbornou hudbou navnadí více, než pak autoři předvedou. Komunita současníku v zajetí pohanského rituálu. Tajemná jáma v lese má na dně léčivou vodu, ale jen za předpokladu, že bude dostávat pravidelné oběti. Na druhou stranu pokud by se členové vzepřeli, bude si jáma brát toho, kdo ji napadne, postupně si ale vezme všechny. Čí tvář vyrobí hrnčíř na svém kruhu, ten se musí podvolit, jinak uvrhne celou komunitu do nebezpečí. Obstojný snímek kazí průměrné herecké výkony, nijak oslňující kamera a především velmi laciné mizerné triky. Snad jen to podříznutí vypadalo dobře... ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Sympatický, ambiciozní bizar z prostředí buranské lesní komunity, s kvalitně znepokojivou atmosférou, nijak oslňujícími, ale vcelku funkčními triky a vynikajícími hereckými výkony. Při sledování jsem si vzpomněl na filmy, které v 80. letech běžely každý pátek na rakouské TV v rámci nočního pořadu Kunst Stücke. Ty sice bývaly daleko bizarnější, ale myslím, že Jug Face a.k.a. The Pit by se mezi nimi neztratil. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nie až tak zlé, ikeď mám pocit že niečo podobné som už zhliadol. Škoda však nevyužitého potenciálu. Budovanie príbehu a atmosféry predčilo jeho samotné vyvrcholenie. Je to síce na rozhraní dvoch troch hviezdičiek, avšak vidím 44% hodnotenie ktoré nereflektuje kvalitu tohoto nízko rozpočtového dielka takže dávam tri. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Právě skutečnost, zda zde vlastně pod tou formou něco je, je asi největším problémem celého filmu. Ve skutečnosti se totiž zdá, že je to jen vidlácký horor, který byl natočen trochu jinak, aby vznikl dojem, že je to hlubokomyslnější, než to ve skutečnosti bylo zamýšleno. Trochu se mi tahle ambivalence líbí, i to, že nešel autor tak daleko, aby to byla jen slátanina podivný, nenavazujících scén, ale na druhou stranu to není dílo, v němž by se ty myšlenky hledaly snadno. Snad i proto, že tam vlastně být nemusí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama