Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl dost trapný příklad toho, jak někdo chce, ale neumí. Hloupá holka se sklony k hysterii ve společnosti divných lidí. Normálního člověka by pár pitomých poznámek tak nerozhodilo, jsou všichni mladí a pitomoučký, ale nic divného se neděje. Řekla bych, že běžnému divákovi to poleze na nervy od prvních chvil a něco vám povím - lepší to rozhodně nebude. Já se vydržela dívat hodinu. Celou hodinu! Víc bylo nad mé síly. Pokud jediného človíčka přesvědčím, aby se na to nedíval, pak měl můj komentář smysl. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Že Michael Cera je strašidelný úchyl, se kterým bychom se báli sedět u jednoho stolu, víme všichni od jeho prvního filmu a mnoho víc jsme se zde nedozvěděli. Ambice byly veliké, vůle udělat divácky nevstřícný film značná, ale bohužel to nestačí a nejsilnější pocit, který mám, je pocit z nenaplněných příslibů. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky!! Tohle by se klidně v reálu mohlo stát a jsem přesvědčenej díky svý psychoterapeutický praxi, že se to prostě stát může ... Nepříjemnej, zneklidňující film. Není to pro každýho rozhodně, ale z psychologickýho hlediska a celkově toho, jak se někdy věci serou až neskutečným způsobem, to je fakt výstižný a deprimující... ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Ruce pryč pokud neholdujete komorním dramatům. Tady se děj točí okolo... a víte, že ani pořádně nevím, o co šlo? Pár mladých lidí v domě na ostrově, "užívajíc" si prázdnin, kde jeden člověk ze skupiny - Alicia, nedokáže na tamním místě usnout, nespí tak dlouho, až ji to vleze do hlavy. Prakticky se tam nic ale neděje, dialogy vedoucí odnikud nikam. Dokázal jsem se ale dodívat do konce, možná proto, že jsem čekal něco, co film rozjede nebo alespoň ukáže pointu, která pro mě zůstala skryta tak jako celý smysl tohoto filmu. NENÍ to ani thriller, ani horor, ani psychologický film (jen špetku). Nebýt Cery a toho spojení - malý film s chilským nádechem, tak bych nikdy nevěděl, že film existuje, vlastně i tak to stejně dopadlo, to týdne na film zapomenu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSEM TU JAKO V PASTI“... /// Parta mládežníků zralá na zájezd maximálně za Lesním duchem a ne do Chile. Chvilku napínaj, kdo že je tady ten největší magor, žlutej trikot dlouho drží Cera (né dcera, Cera, ten co musel chcípnout v Hollywoodu), aby mu v závěrečným stoupání krutě natrhla prdel Juno Temple, jejíž herecká kreace mě vážně oslovila. Nejen proto, že ji to moc slušelo od pasu nahoru. Hrabárna byla taky ucházející, ale to ostatní, to bylo nějaký nedomrdlý. Na konci jsem si prostě nebyl úplně jistej, co že jsem to vlastně viděl… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Trošičku mívám noční můry. 2.) Miluju kozatý holky. (To, že jim mrdá beru jako bonus.) /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Juno Temple (Alicia) se v roce 2013 objevila na festivalu Sundance ve třech filmech, včetně tohoto. V každém z nich byla nahá. V rozhovoru řekla, že ji rozčílilo, když jeden kritik napsal: „Páni, ve všech má odhalená prsa.“ Juno na to řekla: „Nemyslím si, že je to přínosné. Jestli vás ta nahota uráží, vysvětlete mi proč.“ (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama