Reklama

Reklama

Uvnitř mé hlavy

  • Česko Kouzla a čáry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

peiton 

všechny recenze uživatele

Tažko sa mi toto hodnotí,neviem čo si mám myslieť.Hlavná hrdinka zostáva s cudzincami úplne sama a odrezaná od sveta.A navyše cudzinci sú sadisti.Najhoršie na tom je,že si svoju bezradnosť a bezmocnosť uvedomuje a prišla na to v pravý čas.Lenže skôr ako sa stihne spamätať,všetko je úplne inak.Ale čo môže s tým robiť?!Asolútne nič alebo,nedávať sa do kopy s cudzincami!Sprvu som toto chcela preskočiť či ignorovať.Nedá mi to zatratiť,či naopak vyzdvihnúť,inými slovami nebolo to extra zlé,či obzvlášť vynikajúce.Skôr zvláštna vec.Pretože s takýmto niečím sa moje oko po pravde počas mojej dlhodobej ,,kariéry" sledovania filmov nestretlo.Skutočne správne šlahnutá magorina,nie vo svojej brutálnosti.Pre fanúšikov,ktorý obľubujú pomaly sa vkrádajúce napätie z otázkou,čo bude nasledovať dalej..Pointu som čakala skutočne inú,prekvapili ma,ale čím ma nemilo prekvapili je zase ten druh u mňa nepopulárneho záveru a síce,nech si každý z nás jednotlivo vyvodí ten svoj vlastný.Aj napriek tomu nech to má silné ***hviezdy. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Pro tento film jsem se rozhodl jen z toho důvodu, že v něm vystupuje Juno Temple. A velmi rychle jsem své volby litoval. Účast Juno Temple byla totiž tím jediným, co dokážu na snímku kladně ocenit. Nevím, jestli je Sebastán Silva takovým neumětelem, nebo požvýkal nějaké indiánské byliny, ale výsledkem jeho snahy bylo cosi, co pro mě bylo jen zbytečnou ztrátou času a příšernou nudou. Jistě, tvůrci (nebo spíš tvůrce?) se mohou tvářit, že jde o děsně psychologický film plný tajemna, ale já nehodlám předstírat, že jim věřím. Z mého pohledu šlo o plytkou kravinu, na kterou nehodlám plýtvat hvězdičkami. / Poučení: Nechceš v průběhu filmu ztratit nit? Nasaď si čelovku. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na opravdu dobré drama, když jsem viděl, kdo všechno zde hraje (Cera, Temple, Browning). Průběh filmu nic moc, tak jsem si říkal, počkám si, snad aspoň ten konec bude stát za to, no a nakonec právě díky konci jsem musel dát jen jednu hvězdičku, protože celou dobu mě to štvalo a konec mě dodělal. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Očekávání indie romantiky vzala rychle za své, když ta nová (přecitlivělá a úzkostlivá) do party 5 "divných" (no spíše obyčejně nadržených / ožralých - ukázkové hovádko si vystřihl Michael Cera) študáků začala bláznit (z nevyspání, přetažení, paranoie). K velké škodě tohoto zajímavého psychologického dramatu však úplně chyběla pointa, která by jejímu vyšilování přiřkla důvod, protože takhle pak vyprávělo úplně o ničem. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako bez pardonu, a tohle bylo jako co, vole? Jsou tři možnosti, co se stalo. Buď jsem hned v první minutě usnul a probudil se až v té poslední, což se asi, bohužel pro mě, dost určitě nestalo. Nebo jsem úplně blbej, že jsem absolutně, ale fakt absolutně vůbec nepochopil, co tím tvůrci chtěli vlastně říct, což možné sice je, ale já si to nepřipustím , takže to také asi nebude ono, anebo mám pravdu a sledoval jsem snad úplně ten nejzbytečnější film všech dob. Já skutečně ani trochu nepochopil význam celého tohoto projektu. Prostě jsem jen necelých 100 minut sledoval ledabyle se pohybující postavičky, které furt něco řešili, ale bez jakéhokoliv významu, což jinými slovy znamená, že jsem tu neznamenal byť jen minimální náznak jakékoliv zápletky, s čímž se pak svezla samozřejmě i závěrečná pointa, nebo co to mělo znamenat, která už jen pak definitivně zatloukla poslední hřebíček do mé, v tu chvíli naprosto pomatené, hlavičky. On ten snímek ale nemá krom zápletky ani nic jiného. Žádná atmosféra, žádné napětí, žádný nápad, prostě vůbec nic. Naprost prázdnota a zbytečnost. Nicméně zmínit se musím ještě o obsazení, neboť nic nešťastnějšího jsem snad neviděl. Temple, Browning a hlavně Cera, takovou bandu nesympatických, otravných a trapných antiherců snad předtím ještě nikdo nikdy nedal dohromady. Uvnitř mé hlavy se pro mě tak stal zkrátka vážně jedním z nejhorších filmových zážitků a já můžu prostě a jednoduše jen konstatovat, že díky sračkám jako je Uvnitř hlavy mám někdy chuť pověsit sledování filmů na hřebík a najít si hobby třeba v pozorování kozatých holek,… počkat, to vlastně dělám, tak třeba v sledování života klíšťat a jsem rád, že není nejnižší možné hodnocení jen jednou hvězdičkou, ale je tu ta úžasná možnost dát ODPAD!, který v tomto případě dávám s hodně velkým gustem! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Hoci ide o americkú produkciu, žiaden z hlavných predstaviteľov nepochádza z USA. Každý z nich je navyše z inej krajiny. (misterz)

Reklama

Reklama