Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známí komici, kteří si říkají Les Charlots, jsou čtyři nerozluční přátelé, hudebníci, volnomyšlenkáři, jež jsou vždy ochotni zastat se slabších. Pracovali v továrně na motocykly, ale provoz byl zrušen, a kromě toho jejich pracovní morálka stejně nebyla valná. Nešťastná čtyřka se sejde u svého přítele Emila, majitele maličkého bistra. Ale ten má mnohem větší problémy. Přímo proti jeho obchůdku se staví obří supermarket, který mu brzy přetáhne všechny zákazníky. Mladíci se okamžitě pustí do boje proti této nekalé konkurenci. Vymyslí řadu neuvěřitelných sabotáží, ale supermarket je jako ledoborec, nezadržitelně postupuje stále kupředu a ničí vše, co mu stojí v cestě. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (255)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ve Francii vznikla spousta dobrých komedií a tahle je rozhodně jednou z nich. Fígle jakými se parta vlasáčů pokouší sabotovat supermarket aby pomohla kámošovi - vlastníkovi potravinářského krámu jsou neuvěřitelný...některý místa jsou přeci jenom hlušší, zvlášt ke konci, ale co...jako celek musim uznat, že jsem se fakt pobavil. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tuhle skvělou komedii jsem poprvé viděla když mi bylo tak 10 let a hrozně jsem si jí oblíbila. Dnes je mi o 15 let víc a pořád mě to strašně baví. Myslím že je to nejlepší kousek od Bažantů. Už ten úžasný začátek jak vstávají. ..bože to miluju :-). Scény kdy kradou v tom obchoďáku jsou naprosto úžasný. Tato komedie je prostě srandičkami doslova nabitá a směju se tomu stále stejně jako když jsem to viděla poprvé. A navíc - všimli jste si že to téma je i po skoro 40 letech stále aktuální? Malé krámy krachují kvůli velkým řetězcům, lidi nakupujou jak vzteklý a klidně se o to žrádýlko i poperou... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Le Grand Bizarre. Kulomet umírněného levicového extremismu sice přichází s neuvěřitelnou kadencí vtipu, ale problémem je, že v jeho nábojovém pásu jsou často slepé. O parkouru se tvrdí, že vznikl ve Francii na počátku devadesátých let minulého století. Ta země sedí, ale co se týká období, asi neviděli úvod téhle Zidiho taškařice.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Komunisti jásají, a demokraté, prosím, nekamenujte mě, ale tenhle letos 38 let starý film ukazuje dnešní českou (kapitalistickou) ekonomiku a její problémy v plné nahotě. "Je tu konec měsíce, pánové. Nikdo nemá ani floka, takže lidi budou krást jako straky." Ukázka například pro tvůrce filmu Benga v záloze, že i nadsázka umocněná na druhou může být vtipná. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ač přegagováno, jinak dosti zoufalý film. Taková dobová konzumní taškařice, dnes již poněkud vyčpělá, rutinně natočená. Velmi průměrný film. Dvě hvězdičky a půlka prciny se sebezapřením. Zaokrouhleno tedy dolů... Navíc v českém znění tedy s opravdu příšerným dabingem, to je prostě hnus, za to snad by stvůrci této hrůznosti měli dostat po papulích :-( ()

Galerie (20)

Zajímavosti (30)

  • Motorka, kterou ukazuje Emile ve své prodejně je Kawasaki model 900 Z1. (Stocki)
  • Na zdi v pokoji Jeana visí plakát Jima Hendrixe. (Stocki)
  • Když Emile (Michele Galabru) položí všechny čtyři šálky s kávou na stůl a poté začne rozhazovat cukry všimněme si místa pod pultem. Při prvním cukru tam totiž přibude houba, která je položena mírně nalevo a zmizí bílý šálek, poté naopak napravo, pak zase nalevo a při čtvrtém záběru tam je navíc modrá nádoba, která tam předtím vůbec nebyla (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno