Reklama

Reklama

Mravenčí teror

  • USA Empire of the Ants
Trailer

Obsahy(1)

Marilyn Fryser v něm představuje bezskrupulózní podnikatelku, která se snaží skupince naivních duší prodat podíly v bezcenném stavebním projektu na Floridě. Ale Marilyn i její potenciální zákazníci se bohužel musí věnovat horším věcem, než je hodnota nemovitostí. Zjistí totiž, že v blízkosti bylo uloženo velké množství radioaktivního odpadu. Jeho důsledkem je přítomnost gigantických zmutovaných mravenců v nepřátelské náladě a s chutí na lidskou krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré na rok svojho vzniku nie je tak zlé ako sa niekomu zdá. Mravci síce nie sú spravený veľmi dobre (ale film je predsa starý 33 rokov), zato celkom potešia herecké výkony a okolitá príroda. Dosť tu dominuje nuda, no ku koncu je to celkom zábava a dokonca to má aj hlbšiu pointu... 40%. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Létající disky, nemrtví a nafukovačky z bažin začali pomalu ztrácet punc originality a tak když se objevil radioaktivní odpad muselo asi spoustu hororových béčkařů otevírat šampaňský. Co si budem povídat, mutace a radioaktivita prostě nemůže chybět u pořádného béčkového hororu. Po pavoucích, kteří jsou pro své jedinečné vzezření v tabulce havěti na první příčce, museli zákonitě následovat mravenci. Jsou organizovaní, silní a taky to nejsou žádní velcí krasavci. Bert Gordon se s tím ani tentokrát nepáral a film okořenil o všechny ingredience, které má každý hodně špatný film mít. Hrozné efekty, otřesné akční sekvence, příšerné dialogy a dementní a nesympatické postavy. Jak už tady bylo řečeno jediný co ještě chybí je klasický konec nekonec. Přesto nemůžu dát mravencům odpad, věřím že v určitém rozpoložení se totiž může jednat o docela zábavnou podívanou. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl, narozdíl od většiny ostatních, kvalitou a vynalézavostí triků poměrně potěšen a film jako takový jsem si užíval. První půlka jede podle povinného schematu monster horrorů, druhá pak je naprosto šílená a hodně mě pobavila. Rozhodně je Mravenčí teror příjemnou nostalgickou podívanou, která si neklade žádné velké nároky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedávno to dávali na MGM a musím říct, že mě to moc nebavilo. Děj sice vypadá zajímavě, ale laciné triky s dvojitými záběry mě rozhodně nenadchly. Herecké výkony jsou na podprůměrné úrovni a ani účast J. Collins to nezachráníla. Nejvíc sem se nasmál při scénce, kdy mravenci pochodovali k přivázané loďi. Ono celkově ty záběry na zvětšené mravence vypadají hodně komicky. Stačí lupa do ruky a je hotovo :)) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hodně špatné, a to si myslím, že mám béčka rád. Ty triky jsou tak neskutečně naivní, že opravdu bylo možné je dělat na koleni. Dokonce ani upnuté kalhoty a svetříky to příliš nezachrání, stejně jako snaha udržet ženské hrdinky co nejvíce promočené. Tohle je opravdu strašný film. Ale najdou se prvky, pro které to není naprostý odpad. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Herečke Joan Collins sa natáčanie s obrovskými mravčími rekvizitami príliš nepáčilo. Podľa jej tvrdenia tieto atrapy narážali do hercov a spôsobovali im škrabance. (beso74)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA. (dyfur)
  • Scenárista, režisér i producent v jednej osobe, Bert I. Gordon, vytvoril ilúziu obrovských mravcov tak, že použil zväčšené zábery druhu Paraponera clavata z dažďových pralesov strednej Ameriky. (beso74)

Reklama

Reklama