Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (369)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podtitul by mohl znít Strašící hodiny pro začátečníky aneb Jak se snadno a rychle státi upírkem. Tenhle animák nabízí super postavy, jako je děda Drak(ula), praděda Vlad, který do filmu přináší alespoň na chvilku ten správný strašidelný prvek, ale i super skupinka strašidel, která pomáhá Drakulovi na cestě za tím, aby se z jeho napůl lidského vnoučka stal upír. Ve výsledku je toto pokračování milé, hravé, zábavné a vlastně docela fajn. Čas s filmem utíkal hodně rychle, zábavných momentů, které mě rozesmály, se taky našlo docela dost, a nakonec vlastně vše dobře dopadlo, a o to asi šlo především. Umím si přesvědčit, že děti, kterým je film určen především, jsou a budou nadšené, když film uvidí. Já jsem pouze spokojený, ale i to stačí na to, abych filmu udělil mírně nadprůměrné hodnocení v podobě třech hvězdiček. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se nese ve stejném duchu jako jeho předchůdce, avšak je zde až moc product plecementu, který mě osobně docela dost vadil. Příběh je opět takový nemastný a neslaný, nicméně ve světle povedených gagů, který celý film provází, to není zas až tak velké mínus. „Baby proofing a guillotine? So you cut your finger off. It's part of the fun.“ ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tam kde jednička skončila se dvojka pokouší plynule navázat. Bohužel se to fakt nedaří. Nedaří se to spoustou na sílu vydřenejch rádoby vtipnejch situací, nedaří se to ani příběhem, kterej je plochej jak baterka a nedaří se to ani spoustou novejch "mocinky cool" postaviček. Produkt placement Sony byl nepřehlídnutelnej a protože musíme šetřit planetu, jezdíme v Toyotě Prius. Kurva fix, dyť je to animák, má to být vtipný, milý. Je přece jedno jakej kdo používá telefon i auto, je to o fantazii tvůrců, která jim evidentně předčasně došla. Možná by se moje hodnocení o hvězdičku zvýšilo, kdyby to nebylo tak kreténsky nadabovaný. Lucka Vondráčková a Petr Rychlý by si měli dát pauzu, třeba nadobro a ten frajer co daboval vlka, by se mohl třeba utopit, nebo tak něco. Dabuje všechno a všechny v kterýmkoliv novým animáku, filmech. Nechápu kam se řítí českej dabing. Mívali jsme nej dabing na světě. Očividně je to cílený skupině 5+ a méně vyspělejším a nebo idiotickým dospělým. Tlustá paní ob sedadlo vedle mě se smála naprosto všemu, všechny děti taky, ale to bylo asi všechno. Za moje dvě pousmání se-dvě hvězdy. 30% P.s: český dabingu, vem za ruku Adama Sandlera a jděte spolu konečně do hajzlu ! P.p.s: K "V hlavě" si tenhle animák ani nepřičichne a tyhle čtyřhvězdový hodnocení naprosto vypovídají o upadající inteligenci. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Na druhý díl jsem se hodně dlouho těšila a moje nadšení ještě stouplo, když jsem si projížděla první hodnocení, které byly vesměs pozitivní a mnoho lidí navíc hodnotilo lépe než u jedničky. Bohužel, právě tohle je příklad toho, že mé subjektivní hodnocení se může od názoru ostatních lišit. Dvojka je sice opět nadprůměrným animákem, se všemi mými oblíbenými postavičkami v čele s Mavis, ale přijde mi, že se z příběhu vytratilo ono kouzlo, které měl první díl. I vtipu je tam podle mého názoru o něco míň, některé fóry se navíc opakují z prvního dílu. Film jsem si opět užila v původním znění ve Slovanském domě, ale při odchodu z kina se zkrátka neopakovalo ono nadšení, které si pamatuju z doby před třemi lety. ~(3,6)~ ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Potenciál zajímavých postav využit na 50%, vtípků málo a slabých, animace sice lepší, ale co bylo v jedničce originální a zábavné, je tady už provařené. Každá scéna je ohavně předvídatelná a tím pádem i nudná. Klasická sestupná tendence s tím, že trojka už by mohla být tragédie stejně, jako třeba u Lovecké sezóny. Pro děti do 10-ti let možná dobrý, ale pro dospěláky slaboučké. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama