Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Mě to osobně prostě sedlo. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou a je tam spousta gagů.. naštěstí je všechny nevyčerpali v trailerech... člověk od toho nemůže čekat nějakou hloubku.. je to pro děti navíc je to druhý díl... ale já se bavil, prostě sranda... škoda že jsem to viděl v kině s českým dabingem. Už těd se těším na originál a rozhodně na to kouknu znova..... prostě lehká, nenáročná veselá zábava v hezkém animačním kabátku....(pro mě asi zábavnější než Mimoni) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí... 80% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Mein got! Na tohle už jsem starý!" Tam kde Hotel Transylvánie jedna skončil, tak dvojka hned navazuje. Mavis a Johnny mají dítě a tak je potřeba zjistit, zda je to taky upír, a nebo „jen“ člověk. Drákula „Drak“ tak musí opět sezvat svojí partu (Frankensteina, Vlkodlaka, Neviditelného muže a Mumii), aby mu pomohli s výukou strašení. Tohle je další důkaz, že dvojka může překonat jedničku. Moc jsem se těšil a dostalo se mi skvělého humoru v podání těch nejsympatičtějších strašidýlek! Krutopřísná animace, humorné gegy a doslova a dobře upečená dvojka se vším všudy. Staré postavy mají více prostoru a je vidět, že když necháte tuhle partu samotnou, tak že to dokáže slušně rozjet. Některé fórky neztrácejí šťávu ani po několikátém opakování (Blé, blé, blé), a naopak scénář dokáže vykřesat originální a trefný humor. Tudíž trailer nelhal a HT2 mě skutečně pobavil. Je pravda, že s titulky se mi to bude líbit ještě více, ale málokterý animák dokáže takhle bavit. Jsem zvědavý, zda další pokračování bude opět lepší. Je to bomba a chci trojku! (88 %) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla velmi svěží vítr, a dvojka v tom nadále pokračuje. Tak dobře jsem se u animáku dlouho nebavill. Dobrá pasáž střídá výbornou a člověk si pravidelně lechtá bránici smíchem. Jen konec mě rozesmutnil, jelikož dějová linka někam spěje a nakonec to vymizí do ztracena a také děda Vlad by mohl děj více rozhoupat. Konečně někdo přinesl nápad jak udělat animák nejen pro děti a hlavně zábavně, aby se smáli i dospělí. Doporučuji. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Strašidla a krvesajové bodují i napodruhé. Pokračování úspěšného animáku boduje přesně tam, kde zafungovala jednička, byť tentokrát absentuje onen punc originality a něčeho neviděného. I přesto je však Hotel Transylvánie 2 příjemným oddychovým animovaným příběhem, kde se pobaví na příjemně ubíhající hodince a půl jak ti nejmenší, tak ti už dávno ne školou povinní. Líbivé zpracování a dostatek humoru tak dokáže vynahradit i pár trochu více nucených momentů a menší kolísání v tempu filmu. [70%] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Při scéně, kdy Mavis s Johnym odjíždí na dovolenou a Dracula se objímá s Johnym, má nehty krátké. V další scéně ale už zase nemůže ovládat mobil kvůli dlouhým nehtům. (Deli3)
  • Na začátku a na konci filmu hraje „I'm In Love With a Monster“ od Fifth Harmony. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama