Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina pěti přátel pátrá v thajské džungli po legendárním modrém diamantu. Drahým kamenem je nejvíce posedlý Joe (Harald Leipnitz), který jej také nalezne v tajné svatyni ukryté za vodopády. Cestou zpět do tábora však v sebeobraně zabije chrámovou stráž a je odsouzen k smrti. Zbylí členové skupiny ukryjí drahokam v dutině starého stromu rozhodnuti se již do Thajska nikdy nevrátit… (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

sud 

všechny recenze uživatele

Krátkodechý dobrodružný film se zmateným scénářem a unaveným Pierrem Bricem v hlavní roli. Příroda je sice pěkná a holohlavý padouch Otto se superslizkým dabingem Jana Přeučila má něco do sebe, celkově je to ale slabota. 35%. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Německá réžie dělala co mohla, ale je pravda, že styl takových jižánských dobrodružství jí tolik nejde. Na to jsou fakt machři Američané a zde to nezachránil ani populární Pierre BRICE. (Ale zase podprůměr to není !). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dost televizni dilo ukecany s minimem akce je to skoda pac herci v tom hrajou dobry ale nulovej rozpocet a nedostatek rezijni invence je na tom az moc videt ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama