Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekompromisní komisař Nick Tschiller plní po příjezdu do Hamburku svůj první úkol – má zkontrolovat jeden byt. Zdá se však, že s kolegou Yalcinem Gümerem píchli do vosího hnízda. Ukáže se, že byt je úkrytem pro nezletilé prostitutky a jejich pasáci se náhle objeví ve dveřích. Po divoké přestřelce, která následuje, zůstávají tři mrtví pasáci ležet na schodišti. Jsou to členové nebezpečného klanu, který prakticky ovládá hamburské podsvětí. Nový komisař Nick Tschiller se tak dostává pod drobnohled svých kolegů, musí se podrobit vnitřnímu vyšetřování a zdůvodnit své jednání okresní prokurátorce Hannah Lennertsové. Zabíjel skutečně v sebeobraně? Nick se na vlastní pěst pouští do boje proti mocnému klanu, podporuje ho pouze jeho zraněný parťák Yalcin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Nie som veľkým prívržencom "Miesta činu", ale v tomto filme na mna Nick mimoriadne zapuosobil. Ide o celkom fajn kriminalku so svižným tempom, nenudil som sa do sameho konca. Od prvých troch Nickom zabitych gangsterov až po Brennera na konci. Príjemne nemecké prekvapenie. som zvedavý či v ďalších filmoch už nepôjde iba o rutinu, ako sa to vo filmovom svete stáva. :( ()

joelly01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za sebe tehle prvni epizode davam pekne a solidni tri hvezdy. Til je svihak lazensky, nekriticky priznavam ze ho zeru jak takove ty cokoloadove opatky co maji uprostred karamel, mnam! Fakt solidni detektivka na nedeli vecer! Vady na krase jsou dve: Irituje me jako prase ze do kazdeho filmu ve kterem hraje musi porad cpat ty svoje smrady! Po vsech tech kokowah, ohrhasen, ohrküken a rukojmich uz z nich pomalu zacinam byt otravena jak malajsky sip... Uplne se bojim jit na hyzlik s tim ze kdyz dam nahoru dekl ze se z tama na me bude pitvorit cela Schweigrova familie! Druhak: v ramci politicke korektnosti (ostatne i druha epizoda je o zlolajnych imigrantech) ma jako partnera takove jakehosi nepekneho kanaka s charismatem Markety Muchove! Ctvrta hvezda je od Klenota, pry z nostalgie ;) ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo činu je už od 80ých let stále slušný standard (západo)německých kriminálek. Komisař Nick Tschiller (Til Schweiger) ale není Shimanski, jakoby to ani nebyl on, v této filmové produkci herecky nijak nevyniká, prostě standard. Padoucha tu hraje Mark Waschke, kterého v Česku známe především z koprodukčního Habermannova mlýna, kde hrál Karla Habermanna. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Kedže,Tilovi Schweigovi v Hollywoode nechcú dávať ani Béčkové role-tak to skúša doma.Kde sa snaží napodobniť Legendárneho komisára Schimanského(Götz George) a snaží sa dosiahnuť jeho kultový status.Nový komisár Nick Tschauder(T.Schweiger) je skutočne ako inflácia na nedeľu večer-Znie to ako vtip v ktorom sa podávajú všetky klišé!Príbeh je veľmi jednoduchý a veľmi čitateľný.Skratka ničím nedokáže prekvapiť-kriminálka ktorá je bez napätia,stojí za _____. HOD:32,01%. PS: NA rozpočet cca, 1.500.000 eur.-aj keď je to TV-film je to slabá krimi paródia! Nie je to nič iné ako seba-prezentácia Tila Schweigera! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem dát původně 4*, ale po 5ti* se hodnocení zvýšilo o 1%, tímto tedy chci tvůrcům poděkovat za svižnou kriminálku, která se nese v duchu Shimanského a nejlepší je, že film je sám o sobě napínavej a docela drsnej. Začneme začátkem: Film dobře navnadí, Schweiger je ihned v obraze a nastává první akční scéna, která je fakt surová, jeden souboj a pak dost slušná přestřelka. Akce ve filmu je hodně drsná a skvělá, Tilovi člověk prostě fandí a krve je taky dost, dál chválím herecké obsazení, které je v pohodě, sem tam dobré hlášky, námět sice není, kdo ví jak originální, ale obsah filmu nenudí a baví to a o to jde, prostředí je docela v klidu, no a to je asi všechno, film utíká, jako voda, takže není moc co chválit a co kritizovat. Ale kamera, ta se sebou hází, akce je však pořád přehledná, jinak co se týče akce... Jsou tu 2 velké akční scény, ta ze začátku a pak jedna na konci, jsou tu pak ještě takové maličkosti, např. sprint za dodávkou. Takže kamera malinko nestabilní, málo akce, ale to se dá překousnout, sice minimum hudby, ale v pohodě. Má to grády, má to koule, napětí a film není nějak natahován. Doufám, že tohle není poslední případ Nicka Tschillera, snad jich bude víc. Tile, měl by ses vysrat na komedie a na romantický filmy, se zbraní ti to šlape líp)) 8/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Luna Schweiger (Lenny Tschiller) je aj v skutočnom živote dcérou Tila Schweigera (Nick Tschiller). (ludovit14)

Reklama

Reklama