Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

Reklama

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Můj nemilovanější film s Budem a Terencem z newesternového prostředí. Tolik vyvedených kravin a ran jen tak v jiném jejich filmu neuvidíte. Ničení aut, přepadení policejní stanice, hra na hluchoněmého, bitka na stadionu s Geronimem, návštěva ruské šlechtičny, finální bitka a mezitím hromada keců co mají styl a vtip...tohle všechno v jednom. Je jasný, že ti co nemají tyhle dva v lásce tak tu nic dobrého nenajdou. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejzábavnějších a nejpohodovějších filmů Spencera a Hilla. Pokaždý zlepší náladu. Už od úvodních titulků se záběry na prosluněné Miami s tou veselou písničkou, přes demolici aut ("Mám sehnat další auto?" "Ne, sežeň taxíka!"), pokus o odvoz Spencera do blázince ("To není město, ale záchodová mísa."), pokus o vyloupení policejní stanice, výcvik ("To jsem ho naučil já"), rvačku v hospodě, první samostatné akce... všechno až do konce je to neskutečná sranda. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)

Reklama

Reklama