Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, kde se mi nesmírně líbilo to, jak se ze dvou vandráků naprostou náhodou a tím, že vejdou do špatných dveří, stanou policajti. Tohle je tak absurdní, až je to prostě zábavné. Pak už se to s nimi vleče a oni jsou hodně neortodoxní policajti. Bud a Terence mě baví snad ještě víc, než když jsem byl dítě. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů komediální dvojice Spencer&Hill. Spousta nezapomenutelných scén, parádní původní dabing, jednoduchá, ale neskutečně chytlavá ústřední melodie, vtipné hlášky, které, stejně jako film, fungují i při opakovaném shlédnutí, a přehršle třeskutých pumelic. "Hluchoněmá" scéna dokáže vždy znovu potrhat bránici, která od minule sotva srostla, a závěrečné bowlingové ródeo strhává lavinu smíchu, obdivu nad choreografií, i nepříjemných zasyknutí při zásazích letící kuželky. Prostě luxus. 90% ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad novy dávat každou neděli v půl desátý Hilla se Spencerem se fakt poved. Pže tak akorát vstanu, nemám co dělat, tak zapnu telku a parádně se bavim. Klucí házej jeden fórek za druhym (zvlášť když se teprv seznamovali) a pak dou v klidu dál, když se na bůhvíjak dlouhou dobu upíšou službě, který se vysmívali. Na konci sem pak veselá, pobavená a příjemně naladěná na zbytek dne. Jen tak dál. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Moji oblíbenci opět na scéně, tentokrát v plné parádě. Po tom, co se stanou tak trochu neplánovaně policisty, přepadnou policejní stanici, se s vervou pouštějí do boje s organizovaným zločinem. Tenhle film se jim opravdu povedl, spousta humorných scén bláznivých momentů a samozřejmě i klasická závěrečná mlátička. Jako nejvtipnější scénku v tomto případě navrhuji situaci, kdy si Bud hraje na hluchoněmého. :-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch komedií se Spencerem a Hillem, z nichž divákovi řada scén utkví v paměti na řadu let a s odstupem času pak pouze váhá, v kterém snímku to s touhle dvojicí bylo. Dva poldové jsou od začátku vtipní, rvačky umí skvěle pobavit a kriminální zápletka dodá filmu šmrnc. Kolik toho sneseš? - No, prvních deset litráků je v klidu. A po dalších začnu vyvádět. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)
  • V druhej polovici filmu si Wilbur Walsh (Bud Spencer) a Matt Kirby (Terence Hill) idú vybaviť účty s najatým gangom chuligánov na štadión Orange Bowl. Tento štadión bol postavený v roku 1937, takže v období natáčania filmu oslavoval 40. výročie svojej existencie a toho času mal kapacitu pre vyše 80 000 divákov. Štadión sa objavil aj vo filme Superpolicajt (1980), v ktorom si taktiež zahral Terence Hill; a neskôr aj vo filme Ace Ventura: Zvierací detektív (1994). V roku 2005 bol poškodený hurikánom Wilma a hoci škody boli opravené, nakoniec sa o tri roky neskôr rozhodlo o jeho zbúraní, aby na jeho mieste vyrástol modernejší štadión. (AxelWers)

Reklama

Reklama