Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Další a taky už předposlední společná špageťárna S+H, tentokrát opět v Miami. Úplně volně tak navazuje na Dva výtečníci (1977), ale jména jsou jiná. Je poznat, že jde o kousek z osmdesátek. S+H jsou jako poldové na stopě ukradených 20 mil. dolarů a jako pomocníka mají indiána svalouše Charra. Krom toho se kolem S+H motají 2 kočičky, z nich jedna je svalouška a řidička kamoinu. Dva výtečníci mi ale přišli zábavní víc, je tu málo mlátiček, je to takové trochu víc navážno a to je spíš škoda. Lehce podprůměr v kategorii S+H 54% ()

Reklama

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Trochu smutně musím přiznat, že v rámci Spencer/Hill komediálních snímků je tento o poznání slabší. Ač většinou píšu, že je lhostejno jaká je s nimi zápletka, tady to nezachraňuje obvyklá dávka humoru a pohody, protože mi to tu v obyklé míře chybí. Asi to souvisí s očekáváním, které to nesplnilo. Nicméně, nebyl to špatný film. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Stejně jako spousta zdejších komentátorů i já na Hillovi a Spencerovi vyrůstal, takže jsem očekával zábavnou komedii. Ale bohužel to nebylo ono. Zápletka tuctová, postavy dvojrozměrné nebo úplně zbytečné, mlátičky neoriginální... prostě to najednou nebylo ono. Nejdřív jsem si myslel, že to je možná jen tím, že už nejsem ve věku, kdy jsem ty dva viděl poprvé, ale den na to jsem viděl Dva výtečníky, kterým jsem musel dát plných pět hvězd, takže mým věkem to nebude. :-) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Místo pěstí revolvery, místo humoru nuda a dokonce se mi zdá, že ani mezi dvojicí Spencer a Hill to neklape. K tomu všemu ještě strašně tuctová hudba v rytmu diska, kdo je zvyklý na De Angelisovi, bude výrazně zklamán, protože La Biondovi jsou sice uznávanými italskými pionýry diska, ale úrovní se blíží k tomu našemu pionýrovi jménem Michal David. Bléé. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama