Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

shantim 

všechny recenze uživatele

Dva týpci v cool-kabrioletu, zloduch s kočkou v klíně a velkým prstenem na ruce, výtah, co gangstery doveze na loď uprostřed moře, to jsou jedny z atributů tohoto zábavného filmu. Jako i ostatní filmy s dvojicí Spencer - Hill, je i tento velmi humorný, plný bitek a honiček, vše s pořádnou nadsázkou. 68% hvězdiček ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Synonymem pro dvojici Bud Spencer a Terence Hill se stal stereotyp neboli i tentokrát jsou to dva sympatičtí outsideři, kteří bezpráví spáchané na nich umí náležitě trestat přesně mířenými direkty. Pěstních soubojů bylo tentokrát znatelně méně než obvykle, ale humor byl zdařilý, ačkoliv víc než průměrné hodnocení si film rozhodně nezaslouží. Mé hodnocení: 50% ()

Reklama

Dromed 

všechny recenze uživatele

Super! Bomba! Nášlap! Filmy z HillSpencerem jsou luxus. To je všeobecně známo, ale tohle! Jeden z jejich nejlepších filmů. Nechybí zde zápletka, technologie alá James Bond, typický humor a typické bitky z tak typickým ozvučením ran a facek :-). Velicé zábavné! 5 hvězdiček nedám jen proto, že je to přeci jen oddychovka. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film Sudá a lichá byl výborný stejně jako Dva výtečníci. Ovšem Jdi na to mě ovšem zase tak moc nebavilo. Výborné fóry tu ale jsou. Například šéf CIA získává informace o tom, jak Fidel Castro vyměšuje, jakou má stolici, krevní tlak či puls. Také vidíme novinku v podobě toho, že ženská zmlátí T. Hilla. Tato dvojice ale, myslím, nenatočila špatný film. Na druhé straně jich natočili společně dost na to, aby se dalo srovnávat. A námět je už mnohokrát otřískaný. Ani co se týče bitek a dalších atributů film s ničím objevným už neměl moc šancí přijít. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Mám dvojku Hill a Spencer vcelku rád, (hlavně druhého jmenovaného) jelikož je mustr těch dvou protipólů v zásadě chytlavej a velice funkční. Stejně tak ale musím konstatovat, že hodně kousků z jejich dílny, včetně třeba "Jdi na to" je scénáristicky zbytečně odfláknuté a pitomé i na poměry bláznivé italské komedie. Bohužel i podstatně méně vtipné než třeba proklínané parazitující duo Šimon a Matouš, jejichž kouzelně ultradebilní bitku v zastavárně s partou uprchlých galejníků Bud s Terencem v termínu kvality a nápaditosti gagu nikdy nepřebouchali. 40% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Film se u nás dočkal tří dabingových verzí. Buda Spencera pokaždé nadaboval Jan Schánilec, zatímco Terence Hilla v jednom případě Ladislav Županič (VHS) a ve dvou Pavel Trávníček. VHS dabing pochází z roku 1991, dabing vyrobený Českou televizí je z roku 1995 a poslední verze vyrobená pro TV Nova je z roku 2006. (Stocki)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)

Reklama

Reklama