Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Meijin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je hodnocení z roku 2013 (v závorce odlišné hodnocení po roce 2020): 1. Pod hladinou (A.Geislerová, T.Pavelka, Luknar) - 3*, 2. Lež má rozbité auto (Vilhelmová, Dyk, Ruppert) - 3*, 3. Druhý dech (J.Langmajer, O.Malý, Hřebíčková) - 2* (3*), 4. Hvězdička (Suchánek, Brodská, Voříšková) - 2*, 5. Klukovina (Taclík, Liška, Medvecká) - 4* (3*), 6. Chromozom (Brodská, H.Čermák) - 2* (3*), 7. Čistá práce (Plouhar, Benetová) - 2* (3*), 8. Byl lásky čas (Freimanová, Janžurová, Veškrnová-Havlová) - 4* ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z jedné nevinné lži se vyklubala taková malá soukromá past. Přiznám se, že první díl mě vůbec nechytil. S dalšími už to bylo mnohnásobně lepší. Akorát to s nimi bylo jako na houpačce, ale to je věcí režiséra, čemu přiloží váhu. Poslední díl nebyl tak o lži jako spíše o křivdě, čekala jsem ten příběh trochu jiný, ale bylo lepší, že to bylo právě takhle. Nebudu mít žádný problém s tím, pokud by se ČT rozhodla nějaké příběhy ještě přitočit. Všechno to byly atraktivní a aktuální témata ze života. ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Pod hladinou: 65%... humor na pět hvězd. Postavy mají v humorných složkách filmu tak úžasný nadhled, že vás to hned odrovná. Příběh tuctový, ale solidně odehraný. Nejsem ale cílovým divákem, takže mě berte s rezervou. Na příští díl se asi nepodívám, i když jako substituce souběžně vysílané Superstar to nemá chybu. ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tento seriál jako celek je docela složité. Každý díl je jiný žánr, má jiný příběh, jiného režiséra a i herce. Proto musím díly hodnotit jednotlivě a pak vše vyhodnotit jako celkový průměr. Jednotlivé díly hodnotím takto: Pod hladinou ( ★★★★ ), Lež má rozbité auto ( ★★★ ), Druhý dech ( ★★★★★ ), Hvězdička ( ★★), Chromozom ( ★★★ ), Byl lásky čas ( ★★ ) ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se na Základní škole Dědina na Praze 6. (Billie777)

Reklama

Reklama