Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (399)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho vůbec nic...dobrýho, ba naopak, trailer mě vyděsil.Jenže jak už to tak bývá, nakonec mě to dobře pobavilo.Scénář Skippa Woodse je místy sice dokonale imbecilní, jak už bývá u tohohle patlala zvykem a dialogy bolí jako rány pažbou Hitmanovou 45. , jinak se ale jedná o nabušený akční výplach plný efektivních akčních scén, brutálního zabíjení a hektolitry krve.Nemusim tady hudrovat a dělat ze sebe podělanýho pokrytce, jednoznačně uznávám, že scénář je zhovadilá sci-fi pohádka, ale co jako čekat u akčního výplachu navíc podle lehce nadprůměrný hry.O neskutečný kus lepší než původní kokotina s bejbyfejsem Olyphantem.Rupert Friend to zahrál skvěle a role 47. mu sedla jak prdel na hrnec.Walkera si tam nedokážu vůbec představit.Vzhledem k rozpočtu to vydělalo slušně a já bych se dvojce vůbec nebránil.Královsky sem si užil pohodovej akční film, kterejch se točí čím dál míň.Solidní béčko, kterýmu už chyběly jen kozy Olgy Kurylenko.Překvápko.70%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

K francúzskemu HITMANOVI môžeme mať výhrady, ale faktom je, že (vzhľadom na DOOM, MAX PAYNE či ALONE IN THE DARK) išlo o jeden z najlepších filmov podľa hry. A mal skvelú akciu. A tento nový Hitman je síce horšie natočený ale rovnako dobrý, navyše má lepšie obsadenú hlavnú úlohu. Nejde o nijak zvlášť osobitý film, ale do akčného priemeru sa v pohode zmestí (podobne ako pokračovania KURIÉRA, TAKENA či COLOMBIANA). Príbeh je tu sakramentsky jedndoduchý, ale to bol aj pri bourneovkách, akurát, že Bach nie je Greengrass. Pohodové akčné béčko, kde si nakladajú chlapíci v sakách... Kým pri KURIÉR: REŠTART chápem znechutenie publika, tu vôbec netuším, čo proti filmu niektorí majú... ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Hrál vubec nekdo tu hru? Nebo jenom vědel že se Hitman rád převlíká a napsal si svůj scénář, kterej byl mimochodem absolutně na hovno? Hitman vypadá uplně jinak, skoro vůbec nemluví.. tady mu ta huba mlela až moc. Při tý rádoby khůl scéně, kdy řekne: já tu nejsem zavřenej s váma, to vy semnou. Jsem myslel, že se pujdu zahrabat na hřbitov. Sračka ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Rupert Friend je sympatickej chlápek, ale na Agenta 47 se zoufale nehodí (nehledě na to, že mu tvůrci nepořídili ani pořádnou plešku). Film je klasickej béčkovej akčňák, kterej se hrou má společného jen málo, což by nutně nemuselo vadit, kdyby film měl aspoň trochu dobrej scénář. Koukat se na to dá, újma na zdraví nehrozí, ale je to zapomenutelné až běda. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 bych z filmového hlediska označil jako rok nepovedených filmových restartů (viz fantastická čtyřka, kurýr a hitman). Problém není v postavě je jedno jestli ho hraje Friend nebo Olyphant, ale v tom, že se tvůrci naprosto vykašlali na to, jak je myšlena postava elitního nájemného vraha, který v PC hře (dle které je film inspirován) zabije pouze svoje cíle a ne dalších 150 lidi jak v tomto filmu. Pokus číslo jedna pro agenta 47 dopadl alespoň průměrně, todle je podprůměr 4/10. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama