Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (399)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to opravdu bude tak hrozný, jak to bylo. Viděno v letadle před 3 týdny a pamatuju si z toho jediný, že to bylo fakt hrozný a to je Rupert Friend fakt peknej, takže alespon na nej se dalo divat, ale uz se nedal poslouchat. A ta zapletka ... hrozne prekombinovany, smysl to nedavalo ani se zavrenyma ocima. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Milé děti! Zdalipak jste věděly, že “mrdník“ je odvozen od krásného staročeského slovíčka “mrdat“, kterým vše prapraprababičky označovaly to, když se někdo příliš vrtěl? Takže kdybyste někdy v noci nemohly usnout a nebylo to výjimečně jen kvůli tomu zlému verbalovi, vrazte mamince a tatínkovi (nebo strýčkovi) do ložnice a hezky je poproste, ať se tolik nevrtí, protože nemůžete spinkat. Samy se pak ráno ve škole snažte mrdat co nejméně, abyste se mohly plně soustředit na výklad, byly chytré a pančelku z vás nevtrlo. *** Pokud se vám do jednoho filmu podaří sehnat mongoloidního „scénáristu“, který je z kupy slaboduchých hoven schopen uplácat ultradementní hybrid mentálně postiženého DžonaWika a Rezidentního debila, střihače, co dosud porcoval ve fabrice plechy, pro hlavní mužskou roli nesympatické ochotnické poleno a pro ženský part neméně nadanou a k tomu mimořádně slizkou krávu, jíž od začátku přejete, aby ji někdo šlápl okovanou botou do xichtu, no a celé to svěříte do velezkušených rukou nějakého otylého Poláka, jenž místo režie studoval obrábění kovů a má za sebou jeden odporný videoklip čínského chlapeckého homokvarteta a jednu špatnou reklamu na šprcky, vypadne vám na konci otřesný, neumětelský digitální mrdník plný hnusných Audin a natolik sofistikovaných dialogů, že by nad nimi nechápavě kroutili hlavou i v šimpanzím výběhu. Jsem upřímně vyděšený ze všech těch „erudovaných estétů“, kteří to okamžitě nekopli směr žumpa a razantně za tím nespláchli. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po nevýrazném prvním filmovém zpracování slavného videoherního zabijáka přichází další, ještě horší pokus. Nepovedená akční "jízda", která nemá s herní předlohou nic společného (hra byla o tichém postupu a nenápadném zabíjení, zde se střílí hlava nehlava) a dělá jí jen ostudu. Bohužel film nepotěší ani akční fandy, svou monotónností a absolutně nevýraznou akcí, doplněnou příšernými počítačovými triky. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že po trojice 96 hodin šílenější střih neuvidím a omyl byl teda pravdou. Do tohodle dílka se musel pustit minimálně sám střihoruký Edward a navíc musel bejt řádně zhulenej. Chvilkama mi to přišlo, že jsem někde na house párty, jak mi blikala obrazovka, navíc film, už tak slabé jedničce nesahal ani po kolena. Teď už je mi jasné, proč ho většina multikin, stáhla z programu už po 3 týdnech... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Skip Woods bude podle mě jeden z těch maníků, co hru již od začátku tak trochu nepochopili a od první minuty se zde všude pokoušel jen tupě prostřílet. A vždycky skončil hned v prvním levelu. Jinak si totiž nedokážu představit, jak mohl i napodruhý splodit tak šilený a otravný patvar, jenž nemá s předlohou společného v podstatě nic. Příběh je dementní, akce nepřehledná a hnusně digitální a nevíc jestli k smíchu rádoby drsný Rupert Friend, nebo ultra lame záporák Zachary Quinto, jenž dostává v každý druhý minutě přes držku. Ale stejně tenhle "souboj" vyhrává až vtipně nevýrazná Hannah Ware. Prostě nejstupidnější bezduchá zábava toho nejhoršího rázu, která to dělá nadcházejícím herním adaptacím zase o něco těžší. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)
  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)
  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno