Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (399)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po x-letech se objevil další Hitman, který s tím původním z roku 2007 nemá nic společného, což je vlastně dobře. Bylo to pojato jinak nově, dá-se říci slušivě, ale stejně to nějak nedokázalo vystihnout podstatu Hitmana, já si prostě nemohu pomoci. Příběh plitkoučký, Zachary Quinto se svou neprůstřelností byl trochu moc. Nadruhou stranu souboje byly docela pěkně propracované, ale i tak to stačí pouze na dvě hvězdičky... Já chci prostě víc!!! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Scenar je klasicky Woodsovsky humus. Totalne prekombinovany zlepenec v ktorom postavy niekolkokrat menia strany a prilis to nedava zmysel. K tomu tu mame postavy, ktore mate uplne na haku. Takze nejake napätie alebo akakolvek gradacia vôbec nefunguje. Mohli to zachranit aspon akcne sceny, ale tie su tiez prvotriedne srackove. Mne tentokrat nevadil zbesilý strih, kedze sa nestriha cez osu a tak som sa v nich väcsinou orientoval. Ich problemom je, ze v prvej polovici filmu su dost fadne vdaka comu ma nudili a v druhej vdaka neustalemu pouzivaniu digitalnych trikov v kaskaderskych kuskoch zase pôsobia jak z nejakej infantilnej grotesky. Samozrejme sa dockame aj hnusneho digitalneho vrtulniku, ktory je v poslednych rokoch v akcnych filmoch asi povinny. Takze postupne sa moje pocity z filmu menili od totalnej nudy k WTF zabave na ucet neschopnych tvorcov na vsetkych urovniach. Film odporucam len milovnikom tvorby Skipa Woodsa. Neveril by som, ze taky existuju, ale jedneho poznam, takze evidentne je vsetko mozne. :) A ci je tato verzia lepsia ako ta minula neviem, lebo minulu verziu si uz nastastie vôbec nepamätam. 2/10. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda producenti dostatečně nevěří potenciálu herní předlohy, ale druhý pokus o filmovou adaptaci vyšel tak napůl. Oceňuji trademarky, kterých se tvůrci snažili držet, zajímavou volbu v podobě Frienda v hlavní roli a akční scény, které však zbytečně shazují digitálně dodělávané sekvence. Herního Hitmana mám rád a rád bych se příště dočkal filmové adaptace, která nabídne áčkový scénář, poctivější akci a možná i větší zaměření na fanoušky herní série. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|20%| Shlédnuto v kině. Tak toto jsem opravdu nečekal. Původně jsem dal slabší 2*, ale po pár dnech jsem si řekl, že si tohle zaslouží sotva tu jednu hvězdičku. Abych se u tak přehnaného akčnáku nudil a cítil se trapně, pozorováním jedné debilnější a nudnější scény za druhou, to jsem si rovnou mohl skočit na pivko místo návštěvy kina téhle pakárny. Akční scény mě vůbec nezaujaly. Hlavní hrdina to většinou kosil výstřely, ale i pár soubojů tu měl. Dva z nich se mi celkem líbili. Akčné scény byly celkem přehledně natočeny, i ty výbuchy, ale to není vše. Tak a dost s klady. Příběh je totálně tupý, nedokáže zaujmout, žádné napětí, nepředvídatelnost, strach o hrdiny atd. Po půlce filmu mě to už vůbec nebere a finále je také slabé. Z herců mě taktéž nikdo moc nezaujal. Hudba je nudná. Marco Beltrami už v poslední době s ničím novým asi nepřijde. Nevím, jak bych měl tento slabý film v kostce shrnout. Dle traileru jsem čekal trochu přehnanou, přeakčnělou ujetárnu, ale že to bude tak tupé a blbé, to jsem nečekal. Původní Hitman z r.2007 s Timothy Olyphantem byl hit oproti tomuto. Ten se mi líbil, tak na lepší 4*. Tohle bylo sice také Rko, ale ne moc využité. No, relativně krátká stopáž u mě vyvolala pocit, že to trvá snad 4 hodiny. Jeden z nejslabších akčních filmů poslední doby. Už to nechci nikdy vidět. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Co říct, no ... je to horší než jednička (hlavně kvůli postavě Johna Smithe .... největší WTF roku a hlavně důvod, proč si z tohoto filmu budu dělat legraci do konce života), je to více digi než jednička, a to je asi tak všechno. Je tu pár odkazů na herní sérii, to jo ... ale ten Quinto, ty vole... Jinak Híťa se tu chová stylem "kill 'em all" a to dokonce i v místě, kde je XY očitých svědků. Pokud ovšem chcete nenáročné akční béčko, tak si to někde sežeňte. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)
  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama