Reklama

Reklama

Kočka a pes

  • Česko Pes a kočka (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant Alan Parker (Bud Spencer) je na stopě šéfa mafie a všechno, co mu stojí v cestě, jednoduše odstraní. Avšak roztomilý podvodníček (Tomas Milian) nehraje fér hru. Po mnoha rvačkách, mnoha komických situacích, kdy se budete za břicho popadat, všechno nakonec dobře dopadne. Šéf mafie končí za mřížemi a malý podvodníček skončí jako ženáč. Čeká vás ohňostroj akčních scén a salvy smíchu. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Bud Spencer, hudba, zápletka -jen mírně nadprůměrný děj, vtipné scény tu člověk musí hledat/// Jsem rád, že jsem tento film viděl a o to víc, že ho zatím viděl málokdo, alespoň oproti slavnějším Spencerovkám. A i když tady Bud nemá Terence a i když Tomas Milian se mu nemůže ani trochu rovnat, není to úplně průšvih. Kočka a pes je taková neškodná dobrodružná naháněcí akce s trochou bitek na závěr, že nemůžete říct na tento film nic špatného. Trochu je škoda, že to není až tak vtipná zábava jakou by člověk čekal, ale rozhodně jsem se nenudil a jak už jsem zmínil jsem rád, že jsem to viděl./// Celkem 62%/// ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora uvádí, že se budeme za břicho popadat. Dost odvážné tvrzení, které bych nepoužil ani u komedií s Belmondem či Menšíkem. Tady navíc o dost odvážnější proto, že Bud Spencer hraje bez T. Hilla. A jako by si diváci už na tuto dvojici tak zvykli, že bez jednoho nebo druhého to prostě nejde. Zkrátka, je to slabé a docela nuda. Salvy smíchu mě tedy minuly a břicho mě také nebolelo, takže jsem se za něj nemusel popadat. ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Od filmu Kočka a pes jsem očekával v zásadě stejný zážitek jako u většiny Budových samostatných filmů a sice, člověk se pobaví, ale je to spíš jen lehký nadprůměr. Oproti těmto předpokladům jsem však byl mile překvapen. Bud tady opět hraje policajta v (tradičně atraktivním) Miami a jednou dostane úkol chytit gigola a zlodějíčka Tonyho Romu (Tomas Milian), úkol splní, ale Tony zase pláchne, štěstí se však změní v smůlu, protože se stane svědkem vraždy a vrahem je nechvalně známý mafiánský boss Salvatore Licuti (Marc Lawrence) a samozřejmě jediný kdo mu může pomoci je Bud alias poručík Parker. Příběh tedy není příliš složitý, ale pěkně odsýpá a nedává moc prostoru k nudě, Bud je ještě ve formě a i když bitek během filmu není moc, tak ta závěrečná je opět v duchu těch nejlepších filmů Buda a Tomas Milian si pak nevedl vůbec špatně, sice na Terence nemá (to však asi nikdo), ale byl Budovi rovnocenným parťákem. Hudba je opět výborná, i když ji tentokrát nesložili bratři De Angelis, ale La Bionda. Tento snímek si rozhodně a získal mé sympatie a řádím ho mezi ty lepší filmy Buda jako sólisty. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Je jako kočka! Má devět životů." - "Tak sežeňte policajta, co jich má osmnáct." Hodně slabá komedie s ranařem Budem Spencerem. Hodně slabý příběh, otravný Tomas Milian, dlouhé scény o ničem a po většinu času je to celkem nuda. - 40%. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kočka a pes je rutinní filmem, kdy Corbucci obsadil svého oblíbence Tomas Milana a hlavní pěst měl oblíbený Bud Spencer. Bohužel filmu chybí momenty, rvačky a všechno to co tak nějak očekáváte. Ano poslední rvačka dá vzpomenout na duo Spencer a Hill, což by vlastně mělo fungovat i zde. I to se bohužel malinko třáslo v základech ,ale většina diváků tam stejně viděla Hilla. Taky díky dabingu ,kdy Trávníček právě namluvil Milana. Film zkouknete, ale ničím nenadchne a podruhé si ho už nepustíte. Čistý průměr.50% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama