Reklama

Reklama

Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám takový zlozvyk. Mnohem horší než je nějaké kouření. Věřím ve sportovního ducha. Nesnáším, když se podvádí." V tom si s Buldozerem rozumím. Jen nechápu, jak se dá najít sportovní duch v americkým fotbalu, kde se běžně slaví zranění soupeře. Ale dobře. Je to film, tak se podívejme na slibovanou čistou a férovou hru. Nedostavila se a to je dobře. Buldozer tak dostal šanci pobavit mě masakrem US Army a to já umím ocenit. Stejně tak mě Buldozer zaujal hrou na kytaru, zpěvem, vajíčkovým šampónem pro seržanta a originálním zavíráním dveří. A určitě bych byl spokojenější, kdyby neměl tak trapný parťáky. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Jistě, není to duchovní veledílo, zato však zábavný akční film s Budem Spencerem coby trenérem italských mladíků na zápas v americkém fotbalu proti místnímu týmu US Army. Film ubíhá svižně a nejrůznější bitky jsou natočeny velmi dobře a s humorem. Vedle "Jestli se rozlobíme, budeme zlí" jde o jeden z nejlepších Spencerových filmů. Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=sMjdb-x2zPE a http://www.youtube.com/watch?v=lacBdoxoovg ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ať už hráli spolu nebo zvlášť, patřili k evergreenům mého mládí. Ale narozdíl od spousty jiných filmů, které sem měl v dětství rád, a které bych teď nejraději spálil, filmy s těmito dvěma výtečníky u mě fungují dodnes a dodnes se u nich skvěle bavím. Sice je jejich kvalita trochu kolísavá, ale to nic nemění na tom, že je to zábava. A buldozer patří mezi ty, u kterých se chtě nechtě musíte bavit. Bud Spencer umí i bez Terence a narozdíl od jiných Spencerových filmů mi tu ani nechyběl. Terencem je tu Budovi celý fotbalový mančaft. A je to drsná bžunda ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se tu diví, proč jsou na ČSFD k ohodnocení jednotlivé série pořadů jako Kdo přežije anebo díly večerníčkových seriálů. A já se zase divím, proč tu má rozepsané všechny filmy Bud Spencer? Vždyť je to pokaždé to samé dokolečka. S tím rozdílem, že každý další film je zase o něco nudnější... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama