Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Han22 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je klasické pokračování, které je o něco slabší. Rizzo se vydává na okružní jídzu Asií, aby našel dodavatele drog do Neapole a zrádce u policie. Cestou potkává pár starých známých (námořníci, zlodějíček) a udělá si pár nových a hlavně se rve. Nezastaví ho thajboxeři, karatisti ani zápasník sumo. Bitek přibyla a jsou slušné, ovšem příběh je celkem o ničem a navíc se ve finále dočkáme pouze odhalení zrádce, nikoliv pochytání mafiánů. Ale pořád je to zábava. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdyby jste hladověl jako já, bylo by vám líp............ Inspektor Rizzo opouští Itálii a vydá se na druhou stranu světa. Přesně tak, jak mu to předpověděla věštkyně. Zatím, co se inspektor Rizzo snažil v prvním příběhu "Policajt drábem" přestat kouřit, zde si kupuje karton Marlborek. Další změna je v tom, že Rizzo v prvním příběhu odmítal alkohol, zatím co zde už pije. CITÁT - Nemám rád, když mě někdo ruší u jídla........ Pěsti opět v akci, ale teď i v jiných lokalitách než je Neapol. Vydáme se do Bangkoku, Macaa nebo Hong Kongu. Dvoupatrové tramvaje zelené barvy v Hong Kongu jsou nádherné. Příběh obsahuje i vodní souboj a Bud Spencer tu řádí jak velryba a akvabela v jednom. CITÁT - Tady Čínská policie, vzdejte se!!!!......... První příběh se mi zdál lépe propracovaný, přímočařejší a akčnější. Tento příběh se někdy vleče jak nedodělané špagety. Angelis opět vytvořili perfektní sednoucí hudební doprovod, který nás provádí celým příběhem. CITÁT - Můžeš ty špagety jíst normálně?......... Předchází Policajt drábem, následuje Policajt v Africe. CITÁT - Ale otče, já se zpovídám jen svému právníkovi....... ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bitek je dost a jsou skvělé. Především ta ve vodě (nebo vlastně pod vodou) má fakt nápad. Akce celkově je celkem solidní, Bud byl tehdy asi ve formě. Exotické prostředí je taky poměrně fajn. Dá se tedy odpustit, že děj je prakticky stejný jako v předchozím díle. Drogy, drogy, drogy a pořád jenom drogy. Jako by všichni narkomani měli místo v Neapoli a v Honkongu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Hrubou silou ničeho nedosáhneš." Tohle si Bud rozhodně nemyslí, takže k práskači se doslova a dopísmene probije, profackuje. A protože jsou fackovačky vtipné (hlavou rozražené dveře), bangkokský zlodějíček silně inspirativní a Al Lettieri jako doplněk do klasické dvojky taky parádní, nemám výhrady. A scénář mě v těchto filmech ani nezajímá... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Policajný inšpektor Rizza sa musí vydať z Talianska až do exotického Hong Kongu, aby sa porátal s mocnou narkomafiou. Prepleskne tam zopár aziatov a očistí svoje meno. Snímok "Policajt v Hong Kongu" (Piedone a Hong Kong) je pohodová talianska akčná komédia z roku 1975, v ktorej hlavnú úlohu svojim špecifickým spôsobom stvárnil Carlo Pedersoli, ktorý je divákom známy pod pseudonymom Bud Spencer. Ja som sa pri tomto vtipnom facko masakry vždy vedel celkom dobre pobaviť. Statný, zarastený hromotĺk Bud Spencer bol jedinečný herecký fenomén. *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Itálii, Maccau a Hong Kongu. (Terva)
  • Na konci filmu, kdy jsou u jídla, má malý číňánek hůlky vedle talíře. Když začne jíst, vyndá hůlky z oblečení a vedle talíře chybí. (jirimat)

Reklama

Reklama