Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (Cinemart)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co mám k tomu svému hodnocení říct? Vždyť já snad nikdy neviděl tak rozporuplnou komedii. Na jednu stranu inteligentní a vcelku originální humor a na druhou stranu fekál, kterej byl nejenom trapnej, ale taky byl dost zbytečnej. Taky mě překvapilo, jak se Seth MacFarlane nebojí zangažovat Neil Patrick Harrise a přidat trošku vtip z HIMYM v podobě Barney Stinsona, protože přesně toho tady Neil Patrick Harris hrál. Každopádně to beru. Bylo to to příjemnější z celého filmu. Dvě hvězdičky ale jsou moje výsledná známka a měnit to nehodlám. A to i přesto, že jsem se párkrát opravdu upřímně zasmál. Jenže co je to oproti faktu, že před sebou mám totálně nevyrovnanou komedii, která vůbec neví, co chce. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se fakt tesil a sice pobavilo, ale takova mega pecka to zas neni. Hlavni problem je v delce, necenzurovana verze ma skoro 140 minut a to je na stupidni komedii z divokyho zapadu krapet moc. Neda se rict, ze by tu byly nejaky vylozene hluchy mista a film slusne odsejpa, ale nejakejch 80 minut by bohate stacilo. S vtipama je to takova ta klasika, obcas pobavi, obcas trapny, nekdy clovek jen krouti hlavou a sem tam se skoro smichy vali po zemi. Proste pobavit se u toho rozhodne da, i kdyz spousta foru a nadavani je krapet navic a pusobi tu jen tak do poctu. Navic vetsina nejlepsich scen se provarila uz v traileru. Co se tyce hercu, sice nemaj moc co hrat, ale jsou to sympataci. Takze ve vysledku zabavna oddychovka, ale jestli budu mit chut koukat na to znova, to fakt nevim. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Rozpolcené až běda. Na jedné straně je řada výborných gagů, na druhé spousta hlušiny, trapnosti a scenáristických i režijních selhání. Všechny cesty pobaví. Bohužel ale za cenu toho, že vás dvakrát větší měrou ubijí svojí unylou debilitou. MacFarlane holt dostal příliš volnou ruku a tentokrát to nebylo k dobru věci. (5/10, tak tak zaokrouhlených nahoru) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth MacFarlane ma už po druhý raz dostal. Síce úvod je trochu nemastný neslaný a miestami sa tu ťaží zo zbytočného trápneho humoru, ale pokiaľ vydržíte príde jedna hviezdička, ktorá pridá hviezdičku navrch. Hej, hej hádate správne, Charlize Theron dostala film na zábavnejšiu koľaj a okrem toho, že sa to hneď lepšie pozeralo som sa aj zasmial, čo sa mi pri dnešných komédiách stáva malo krát. Seth MacFarlane a jeho vtip mi skratka sedia rovnako ako menšie odkazy na niektoré filmy. 85% - 4* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Mám rád Setha, obdivuju, co všechno provádí (překlad - co vše stačí produkovat, natáčet, dabovat, režírovat, psát...) a opravdu miluju jeho seriál Family Guy. Nicméně už podruhé nemůžu jeho tvorbě, která nemá nic společného s FG, dát plný počet. Jak u jeho předešlého filmu Ted, tak i u tohoto filmu musím konstatovat, že jsem se více než slušně pobavil, ale nejsem si jistý, jestli film jako médium je dvakrát vhodné pro jeho styl komedie. Zkrátka a dobře některé vtípky jsem si uměl představit v seriálu v kreslené podobě, ale na filmovém plátně nefungovaly tak, jak bylo myšleno. A podle výdělků tohoto filmu v tom zřejmě nejsem sám. Nicméně tohle je má jediná výtka, já se pobavil a některé scény či camea mi v hlavě zůstanou ještě nějakou tu dobu. Plus, Seth dokázal přilákat opravdu velký casting, pro takovýhle typ komedie. Ale jinak... Seth umí absurdní komedii, ale neumí ji "prodat" tak skvěle, jako trio "Zucker, Abrahams, Zucker" svého času umělo. Až (či pokud) se tohle naučí, tak nepochybně bude i králem filmové komedie. 75 %. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Seth MacFarlane napísal na námet svojho filmu román, ktorý bol uvedený na trhu 4. marca 2014. (figliar)
  • 8. prosince 2013 jsem prostřednictvím diskuze zveřejněné na tomto webu vymyslel český název filmu. (Zbranicus)
  • Scéna, kdy se Albertovi (Seth MacFarlane) nepodaří ani z naprosté blízkosti trefit lahve revolverem, je odkazem na klip písně "Wynona's Big Brown Beaver" od skupiny Primus. (Corpsegrinder)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama