Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O poznání slabší než předchozí díly, ale pořád solidní komedie, která se tentokrát snaží víc rozesmát než napumpovat adrenalinem. A právě v tomto díle začínají tvůrci mírně přestřelovat, protože ne všechny momenty vtipné skutečně jsou a i po stránce děje se začíná vařit z vody. Úvodní "bondovské" titulky jsou ale parádní, stejně tak Stalloneho cameo. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naši hrdinové se vrací opět na scénu. Nyní bojují proti gangu Satna Clausů. Komisař Joubert z toho nemůže spát. A to ještě neví, že si hřeje hada na prsou. Ze Santa Clausů se vyklubou Číňani. Danielovo auto tentokrát využije i svou zimní výbavu. Ani Číňani nejsou neporazitelní. I když je vede záludná žena. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, mohlo to být i mnohem horší. Ale taky mnohem lepší. Humoru je tentokrát opravdu nějak málo, i když některé hlody jsou skutečně vychytané...Akční scény jsou celkem solidní, úvodní honička tradičně vydařená a ohledně úvodních titulků, to vám nebudu popisovat, ale stojí to za to...Hudba ve stylu na jaký jsou fanoušci Taxi zvyklí...Herci opět titíž, což vám myslím nebude vadit, spíš naopak, i když Emma Sjöbergová má podstatně menší prostor než minule:) Zpočátku příjemným překvapením, ale ve finále spíše zklamáním, je role hongkongské akční hvězdy Bai Ling. Proč zklamáním? Vždyť to tu píšu, je to akční hvězda, ale v Taxi 2003 si toho ani nevšimnete:( A přitom by to celý film jen oživilo... Celkově vzato - znalci předchozích dílů se dočkají všech svých oblíbených kousků, ale tentokrát to prostě nemá takový říz a jen doufám, že další díly už nebudou. 50% ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal hvězdičky tři, nakonec jsem ale slevil - co proboha měla znamenat ta scéna, kdy Emilien bez možnosti pohybu čeká, až ho smete koule, aby v poslední vteřině sám skočil do kufru auta? To si Besson dělá z nás srandu? Taky jsem nějak nepochopil Sylvestera, co tam vůbec dělal, jeho role nebyla nijak vysvětlena. Jinak v rámci série: pár dobrých vtipů, stejný počet trapných, čirá oddechovka. I když nejslabší ze všech tří. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vo chloupek slabší, než Taxi Taxi, ale pořád poměrně slušná sranda (oboje mi to přilo mnohem vtipnější než Taxi jednička). Spousta nelogickejch scén, občas lehce trapné, akce mohlo být více a rozhovory typu "-Ňak! - Ninjaaaa!" jsou prostě nenapodobitelné..ale bavil sem :) 4ky se ovšem děsím... Znát je bohužel už místy ztráta tempa. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Hudba, ktorú počúva generálov šofér tesne predtým ako havaruje, je grécka národná hymna. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy padá auto do bazénu, je možné všimnout si, že je prázdné. (Terva)

Reklama

Reklama