Reklama

Reklama

3G - A Killer Connection

  • Indie ३जी
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý zamilovaný pár Sam (Neil Nitin Mukesh) a Sheena (Sonal Chauhan) se rozhodnou, že je ten pravý čas si udělat nějakou romantickou dovolenou. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se Sam nerozhodl, že si pořídí starší 3G mobil. Krátce po jeho koupi se všude kolem nich začnou dít podivnosti a nezvyklé nehody. A aby toho nebylo málo, tak na mobil v jednom kuse volají neznámí podivíni. Jenže brzo se ukáže, že ti, kteří volají, jsou dávno po smrti... (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejhorší Indický film co jsem viděl. Tohle je téměř odpad který se táhne přes 2 hodiny a není v něm nic zajímavého a film působí trapně vším co tu je. Hlavní "hrdina" je tak uhlazenej hezounek že bych blil a jeho herecký projev je taky šílenej, hlavně při autonehodě kde všichni lítaj do strany a jemu se nehejbne ani vlásek, místo šoku jsem vyprskl smíchy. Vražd je málo, atmosféra neexistuje a já blinkal. Tohle je prostě špatný film. Jedinné co film zachraňuje od odpadu je zajímavých prvních 10 minut ale jinak ruce pryč. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Indovia sa zrejme trochu inšpirovali u "One Missed Call" a natočili na túto tému svojskú hororovú variáciu. Chlapík je s fešandou na dovolenke, kde si kúpi používaný 3G telefón, na ktorý začne dostávať podivné volania z neznámeho čísla. Keďže tieto volania a desivé úkazy na displeji začnú podozrivo ovplyvňovať život okolo nich, zdá sa, že bude potrebné čím skôr odhaliť záhadu telefónu a neznámych volaní, ktoré podľa povery patria dušiam z iného sveta. Nechýbalo veľa a mohla z toho byť uchádzajúca paródia. Ale kvôli priveľkej snahe o vážnosť, ktorá je v kontraste s omaľovánkovou farebnosťou filmu, teatrálne smiešnymi scénami, nevhodnými hudobnými vložkami, brutálne trápnym hlavným hrdinom a nefunkčnou hororovou stránkou je to však z môjho pohľadu nudný trapas, ktorému dám tú 1* iba za snahu. ()

Reklama

mokrasek odpad!

všechny recenze uživatele

Zarytě horlivého vyznavače hororů jistě napadne, které hovado z kvočny jednak tohle natočilo a za druhé jak se tohle mohlo ocitnout v sekci hororů. Po nadějném i když podezřelém začátku s prskavkou zažijete obrovské utrpění tohle vůbec dokoukat. Nepovedený (můj) experiment dát šanci indické kinematografii. Za mě nestahovat. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

neviem ci dat odpad, alebo 5 hviez. taky netypicky film som dlho nevidel. romanticka telenovela krizena s ducharinou. paradoxom je okrem ineho uz len to, ze hudba a zvuky su napinave-paradne, ako aj "sound theme" filmu, no na druhej strane tam mame klipove vlozky ked nam hlavni hrdinovia zacnu tancovat a spievat a clovek sa neubrani smiechu. stoji to zato vidiet uz len z toho dovodu, ze to nieje obycajne becko, ale nenormalne neobycajne becko... nuz ta stopaz 116 minut je predsa len dost.... kedze je to oznacene ako horor,a to teda nieje, dam tomu dve, hlavne za zvuk, a podivnost celeho filmu. (zvonenie mam uz aj na mobile :) ) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama