Reklama

Reklama

Lutins

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Fantasy
Francie, 2010, 6 min

Obsahy(1)

Před dřevěnou chalupou zastaví rudé závodní auto a z něj vystoupí nová majitelka domu. Žena hrdě vchází do své nemovitosti. Již u dveří ji přivítá duch domu. Jenže žena jej považuje za kýčovitou věc a duch končí v popelnici. Ale co by to bylo za ducha, kdyby si nechal líbit odhození do odpadků? A tak začíná mezi oběma lítý boj. (Snorlax)

(více)

Recenze (17)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pohádkové bytosti to ve světě lidí nikdy neměly lehké, jak ostatně dobře víme z příběhu princezny Arabely. Když se ovšem domácí střítek střetne s cílevědomou semetrikou, nemůžete počítat s nějakým alibistickým happyendem... Celkový dojem: 90 %. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Sympatické, dokonce natolik, že tu výjimečně nebudu nadávat, jak je 3d animace neosobní, bezduchá, nehezká a způsobující erektilní dysfunkci (ověřeno studií severokorejské university v Ch'ŏngjinu), hlavní duchoidní dřevák vypadá jako příjemný stromový faun, nová majitelka budovy jako prvotřídní US kráva, pointa zábavná, tempo rychlé, délka přiměřená. Víc netřeba (teda krom originální animace, ale to už bych chtěl asi moc). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jsem trošku na vážkách z tohohle kraťasu, brutální vražda sekerou odměněná novostavbou a finální trest zase materialistický ? Kde je sakra spravedlnost, zub za suk, oko za třísku,dřevní msta nebo aspoň kastrace.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ja vám neviem, trocha zlomyseľná rozprávka. Animácia pekná aj zaujímavý príbeh, ale aj trochu odtrhnuté od reality mi to prišlo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No ten konec byl povedený, ale celkově je to jen takový malý, vtipný, trošku morbidní /i když to není úplně to správné slovo/ kraťas. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil výbuchem toho srubu, dala bych plný počet hvězdiček. Ten odpornej lego-barák mi bohužel zkazil dojem... 70% ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší příběh a postavy byly jakési nedodělané, takové strašně nesympatické. Alespoň že animace nebyla nejhorší. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol tým duchom domu ja, tak tá panička skončí v tom odpadkovom koši skôr ako by stihla vystúpiť zo svojho auta. 9/10 ()

Reklama

Reklama