Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(9)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (28)

Fr 

všechny recenze uživatele

,, JSEM OBĚŤ SYNDROMU ČÁSTEČNÉHO SKONU. A CO JSEM UDĚLAL V NELÉČENÉM STAVU, NEBYLA MOJE CHYBA.....“ /// Opětovná asimilace shnilejch. Rick a jeho grupa možná přežili, ale vlastně je to jedno. Ti vokousaní totiž nehraj v novým světě žádnou roli. Zato frajeři co vylezli z hrobu…. . Zajímal mě tenhle doplněk k zombie bijákům, byť bylo avizováno, že nejděsivější budou vzpomínky. Vzpomínky a radikální vesnická domobrana. Taky čekáte napětí ve vztahu vůči jedincům, vyhrocený situace….. abych nekecal, vono to tady je, jenže je to takovej ,,cajdáček“, kterej nevtáhne do charakterů ani tzv. vyhrocenejch situací. A tak se z dramatu o návratu do života lidí, z jejichž ,,nedaru“ stal se dar, postupně stává obyčejně, byť normálně vodvyprávěnej příběh. Taky ten závěr, kdy mudrcujou vo tom, že je lepší se vykecat než umřít, nikdo nikam nevytesá. Seriál tak nakonec nepitvá tématiku zombie, ale vztahy v rodině ve vesnici plný idiotů, kteří maj na hlavě máslo. (a můžou bejt rádi, že jim ty 3* dám!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta jsem nezpopelnil, ale zakopal. A teď mi to ta svině vyčítá! 2.) SYNDROM ČÁSTEČNÝHO SKONU – no a co, ty máš zase kašel! 3.) Thx za titule ,,tarba“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

BBC prostě umí o tom žádná, ale nikdy bych nepředpokládal, že se pustí do zombie dramatu. Vždy jsem měl BBC spojenou s krimi a trochu tvrdší tématikou. Ono když vezmu In the flesh, tak tam vůbec nejde o to, jestli je někdo zombík nebo ne. Je to čistokrevné drama o klukovi, který se liší a spolek dementů ho prostě nemůže snést. Má to nápad, který tu ještě nebyl, jenže to je zpracované tak čistě, že se tu ten nápad vůbec neprojeví. Já když jsem na In the flesh narazil ,tak jsem věděl, že to je minisérie od BBC a že je na plakátu zombie, kterej vypadá teple. Vůbec jsem neměl chuť se na to kouknout, ale přišla takhle chvíle nudy, tak jsem si řekl, že tomu dám šanci. Jsem rád, protože to má skvělý scénář, ve kterém dominuje úžasný temný konec, který vysvětlí poslední otázky, které si po dobu filmu pokládáte. Navíc je zde použit úžasný střih a zvuk. Hudba je zvolená naprosto skvěle. Jediné co mě mrzelo, bylo obsazení hlavní postavy. Ten kluk prostě neumí brečet, a když se o to pokouší, tak to vypadá jakoby se smál. A neumí ani pořádně zařvat a to vypadá vážně divně. Škoda, myslím si, že mohli vybrat líp. Ale jinak musím zase uznat, že BBC nezklamala, sice to není nic tak skvělého jako Good cop nebo Luther, ale jde u slušné drama se zombie tématikou. Stojí za shlédnutí. 75% ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele

První série: 100% Druhá série: 80% Máme nespočet filmů a seriálů vyprávějících o boji lidské rasy při zombie apokalypse. Ale je vskutku zajímavé se zamyslet nad tím, co by se vlastně stalo, kdyby se pro chodící mrtvoly našla vakcína a oni tak měli možnost zařadit se zpět do společnosti. Lidé mezi sebou nechtějí monstra, zatímco nemrtví bojují za svá práva, nicméně ne všichni jsou za jedno. Existují i tací, kteří se vidí jako "nadřazená rasa" a podrobení se nepřipadá v úvahu. V mnoha ohledech mi to připomíná koncept True Blood, kde se upíři s podobným cílem rovněž člení do dvou skupin - první chce dominanci, druhá se chce rovnat obyčejným lidem. Za závěsem všudypřítomného strachu a lží se objevuje nádherná lidskost, s jakou jsem se v seriále už dlouho nesetkala. Postavy mě zaujaly, zápletka je silná, masky jsou realistické, soundtrack božský a z kukuče Luka Newberryho jsem se málem počůrala. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Rozhodně originální britský pohled na možné důsledky zombie apokalypsy - teda vlastně spíš na svět, kde apokalypsa nenastala, a "částečně zesnulé" je dokonce po patřičné léčby a instruktáži vracet zpět do společnosti. Chvilku to dokonce v náznacích vypadá, že bychom se mohli dočkat nějakého failu v téhle historicky podložené tradiční chybě, ale nakonec dojde jen na nastavování zrcadel v nečekaně dobře natočeném sociálním dramatu. Pro příznivce akčních zombie filmů asi nic moc, ale mě to bavilo. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Třídílná britská minisérie o tom, že i když se vás podaří vyléčit ze zombíka, tak to stále nebudete mít na světě jednoduché a budete se muset snažit, aby vás společnost i ve vašem krapet nemrtvém stavu přijala. 7/10 Druhá série už má 6 epizod, ale pomalu mne to přestávalo bavit se na to dívat. Seriál ani není ukončený, ale pro třetí sérii už obnoven nebyl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Začiatkom roku 2015 zamietla televízna spoločnosť BBC natáčanie 3. série. Dôvodom bol znižujúci sa rozpočet za posledný rok. (ČSFD)

Reklama

Reklama