Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ach jo, pořád to samé. Barák, divná minulost, nevítaný host, duchově a další anomálie. Tento rok je toho dost a už mi to začíná lézt krkem. Ikdyž je tento film spíše tím lepším co nás letos potkalo, určitě jsem ho nějak nehltal a za dva dny si na něj ani nevzpomenu. Co se týče samotného snímku, má kvalitní atmosféru, slušnou porci gore(což jsem se divil) a to je vše. Film má docela dobré tempo a tak utíká rychle, ale jinak čistý průměr, který nenábízí nic, co bychom už dáááááávno neviděli. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušná žánrová jednohubka, která připomene Evil Dead. Je to ohrané, dobře zahrané a kompetentně natočené. Bohužel tomu chybí napětí a čekal bych, že atmosféra bude o něco depresivnější. Každopádně to baví a dobře se na to kouká. ________Jinak už se všichni moc těšíme, až Korbitch22 natočí lepší film, než je tohle. Já už z toho nemůžu ani dospat. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se v hororech snad nikdy nepoučí. Do sklepů se zkrátka neleze! Bohužel, zakázaný ovoce nejlíp chutná, že? A tak jednou zapnou magnetofon, podruhý čtou z Knihy mrtvých, jindy odtamtud vysvobodí podezřelýho haranta. Pokaždý to však vede k masakru. Vědět, že se nacházim v komedii, nakopu tu holku do koulí. Vědět, že jsem v pornu, tak do toho sklepa samozřejmě nakouknu, protože by se v něm s velkou pravděpodobností schovávaly Sydnee Steele nebo Kayden Kross, jež by mi za osvobození určitě rády poděkovaly. Jenže pokud se nacházim v hororu, do sklepa ani nevkročim a z baráku zdrhám jako namydlenej blesk. Takže díky bohu, že máme šikovný scenáristy, kteří vědí, jak takovou bandu lidí dostat do rozpadlý haciendy, a tam je postupně likvidovat nadpřirozeným zlem. Bez nich by tenhle svět byl hrozná nuda! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že zápletka je trochu obšlehnutá z Fallen, tenhle duchařský horror se mi hodně líbil. Někdy mi stačí k divácké spokojenosti málo, záleží na náladě. A tohle mi skvěle sedlo. Dobře vystavěný příběh, pochmurná atmosféra, nemilosrdný děj bez soucitu s postavami, neznámí ale nezávadní herci, plus něco španělštiny a kolumbijských exteriérů... no vlastně spíš interiérů. Kdybych občas nešmejdil po ČSFD, tenhle povedený oddecháč by mě nejspíš úplně minul. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu. Nakoľko počas cesty do jej domu, aj spolu s pár priateľmi havarujú, rozhodnú sa požiadať o pomoc staršieho pána, prebývajúceho v neďalekom spustošenom hotely. Felippe však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je uväznená duša samotného ... Nie zlý, ale ani nijak extra výnimočný hororový snímok, ktorý sa bohužial až príliš spolieha na otrepaný príbeh, či mimo záver, nie veľmi strhujúcu atmosféru. Nemôžem tvrdiť, že by ma "The Damned" nebavil, no 2-3 gore scénky na ktoré divák musí čakať až do samotného konca, pár záberov na pekné masky, mi príde proste málo. Sľuboval som si od tohto hororu viac - 55 %. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama